gosialska 17.05.05, 21:44 dostać piekne kwiaty od mężczyzny.. juz dawno zadnych nie dostalam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Chciałabym 17.05.05, 21:48 to jak przyjedziesz do Warszawy to z bardzo mila chcecia Tobie dam Odpowiedz Link
anisua Re: Chciałabym 17.05.05, 22:10 Dużo bym chciała..... By był ktoś, kto myśli o mnie, chce być, pamięta, tęskni... Eee na jakiś romantyzm mnie wzięło;/ Chyba ze zmęczenia... Odpowiedz Link
gosialska Re: Chciałabym 17.05.05, 22:13 Mnie tez dzisiaj tak wzielo, ucieklam z pracy przed piata bo myslalam, ze usne przed komputerem.. ozmarzylam sie okropnie. Czasami ide sobie ulica i mysle: tyle fajnych osob, tylka ja sama.. a potem okazuje sie, ze nie tylko ja, no ale skad to wiedziec czy ten ktos tez? A potem nachodzi mnie na kwiaty i takie tam inne czulosci ale mi tego po prostu czasem brakuje. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Chciałabym 17.05.05, 22:17 a mi brakuje kogos (dziewczyny) ktorej moglbym dawac kwiaty Odpowiedz Link
konrado80 Re: Gracias:)))) 17.05.05, 22:09 zapomnialem dopisac, ze zawsze moge sie w najblizszej przyszlosci wybrac w tamte rejony, a wtedy juz nie bedziesz musiala przyjezdzac do mnie Odpowiedz Link
wenecka Re: Chciałabym 17.05.05, 23:06 oj, ja też bym chciała. ale takie niewymuszone. nawet nie piękne. rozwalają mnie małe bukieciki np. konwalii albo nagietków, albo takiej miesznimy różnokolorowych drobnych kwiatów. Odpowiedz Link