czarny.onyks 17.08.07, 21:03 to niesamowite, że ktoś zupełnie bezinteresownie coś robi własnie siedzę i słucham i odkrywam nowe światy sorrento jestes niemożliwaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorrento_8 Re: Takiej jednej osóbce bardzoooooooo dziękuję:] 17.08.07, 23:02 czarny.onyks napisała: > to niesamowite, że ktoś zupełnie bezinteresownie coś robi a tam od razu niesamowite to bardzo miło sprawić komuś radość > własnie siedzę i słucham > i odkrywam nowe światy miłego słuchania! > sorrento jestes niemożliwaaaaaaaaaaaaaaaaaa no może tak ociupinkę jestem niemożliwa pozdrawiam! Odpowiedz Link
color Re: Takiej jednej osóbce bardzoooooooo dziękuję:] 17.08.07, 23:04 czarny.onyks napisała: > to niesamowite, że ktoś zupełnie bezinteresownie coś robi no... ale podziel sie swoim zachwytem )) (konkrety) Odpowiedz Link
sottobosco Sorrento 17.08.07, 23:35 zdradź proszę co to jest za muzyka której właśnie słucha Onyks? Odpowiedz Link
sottobosco Re: Sorrento 17.08.07, 23:50 widziałam co masz w wizytówce, mam u siebie około połowy tego, znam i lubię i dlatego się pytam Odpowiedz Link