Dodaj do ulubionych

Rząd tnie składkę do OFE

• ian54 Rząd tnie składkę do OFE 09.03.11, 20:51
      Balcerowicz na Madagaskar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Marcin G. Re: Rząd tnie składkę do OFE IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 22:05
      Hej, ostatnio czytałem o artykuł w którym prof. Rybiński potwierdził przygotowania do pozwu
      zbiorowego przeciw rządowi za zmiany w OFE. Pisze że koszty takiego procesu to ok. 100k więc
      jeśli znajdzie się mniej więcej tyle osób to koszty te nie będą problemem. Fajnie byłoby
      pomóc i pokazać że są na to chętni dlatego polecam stronke facebooku
      www.facebook.com/pages/Jestem-przeciwko-zmianom-w-OFE/

Jeśli zbierze się wystarczająco dużo osób + prof.Rybiński + pewnie jeszcze kilka osób to
      będzie można naprawdę coś zdziałąć. Jeśli też jesteście przeciw zmianom w OFE like'ujcie
      i wysyłajcie dalej - im szybciej zbierze się nas wystarczająco duża grupa tym lepiej.

Zapraszam
      Marcin
      • Gość: a Re: Rząd tnie składkę do OFE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 22:38
        ja (zusowiec) złożę pozew przeciwko takim ciulom jak Rybiński i ty za to że zmuszacie mnie bym tyrał na swoją i córki emeryturę.
    • Gość: dendys ranking IP: *.play-internet.pl 14.03.11, 23:57
      zainteresowanym polecam ranking OFE: www.comperia.pl/ranking-funduszy-emerytalnych-zestawienie-comperii.html
    • Gość: Rentier Re: Rząd tnie składkę do OFE IP: *.sggw.waw.pl 15.03.11, 11:49
      Witam Państwa

Jeśli zastanawiają się Państwo czy wystarczy dla Państwa pieniędzy z puli, do której przez tyle lat wpłacali Państwo pieniądze z wynagrodzenia za własną pracę, to czeka Państwa straszna prawda...

Nie, nie wystaczy.. Przecież juz pojawiają sie problemy co z obecnymi emeryturami..

Czas zacząć oszczędzać na własną rękę...

Zapraszam na konferencję finansową, na której poruszany będzie m.in. temat oszczędzania na własną przyszłość, przyszłość własnych dzieci, tematyka inwestowania, skuteczne planowanie swoich finansów, budowanie własnego bezpieczeństwa finansowego...

Konferencja skierowana jest nie tylko do osób, którym zbliża sie termin przejścia na emeryturę, ale także do ludzi młodych, którzy już powinni zacząć myśleć o przyszłości swojej i swoich dzieci

Termin: 18.03 (piątek) w centrum (koło rotundy)
      Normalnie wstęp na konferencję kosztuje 200zł, jednak posiadam jeszcze zaproszenia, które upoważniają do darmowego wejścia

Jeśli ktoś z Państwa, bądź ktoś z Państwa bliskich, byłby zainteresowany proszę o kontakt na adres mailowy konferencjafinansowa.wawa@gmail.com

Jeśli ktoś miały wątpliwości co go czeka na emeryturze..
      emerytury.wp.pl/kat,7531,title,Zobacz-jak-zyje-sie-za-7-zl-dzienne,wid,13223044,wiadomosc.html?ticaid=1bf33
    • Gość: Bogdan Rząd tnie składkę do OFE IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 15.03.11, 18:46
      tak tak, robmy obywateli w balona, Ci co sie nie zorientuja co sie dzieje nawet nie pomysla o tym aby inwestowac
      • Gość: Poser Re: Rząd tnie składkę do OFE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 21:24
        Tylko że czym dłużej się zwleka tym mniej się będzie miało. Niestety często Polak mądry po szkodzie. Ale jak będzie za późno to skąd weźmie jeśli nie z oszczędności?
        • Gość: marmeladka Re: Rząd tnie składkę do OFE IP: *.internetia.net.pl 17.03.11, 09:45
          ja juz poszlam po rozum do glowy i kazdemu polecam, a jak ktos nie wie jak i od czego zaczac to przeciez zawsze mozna skorzystac z pomocy doradcy typu open finance, ja tak wlasnie stawialam swoje pierwsze kroki w inwestowaniu a teraz juz sama decyduje:)
          • tomekjot Re: Rząd tnie składkę do OFE 17.03.11, 17:35
            to jest właśnie pozytywny efekt tej całej dyskusji:))
    • jobber40 Re: Rząd tnie składkę do OFE 17.03.11, 23:35
      Witam,

chcę pokazać Wam jak zarobić 5 tyś, a nawet więcej w ciągu pięciu
      tygodni. Jest to sprawdzony sposób nie żadne ruletki czy jakieś kasyna
      tylko normalny zarobek, gdzie aby coś otrzymać musisz poświęcić trochę
      czasu i energii.

Niestety w życiu nie ma nic za darmo więc jeśli:

- Potrzebujesz gotówki na nowego laptopa?
      - Musisz już odkładać pieniądze na wakacje?
      - Chcesz kupić samochód a nie masz za co?
      - Masz ochotę powydawać trochę pieniędzy?

Dzięki nowemu programowi partnerskiemu masz okazję SAMEMU zarobić
      pieniądze na to WSZYSTKO!
      Wystarczy, że wejdziesz na stronę poniżej, a tam wszystkiego się
      dowiesz. To naprawdę działa, sama zarobiłem już tyle, że mogę spokojnie
      wykupić sobie do Was mailing i wiele innych rzeczy ;-).

KLIKNIJ TUTAJ:
      dobryzarobek.pl/index.php?id=b3f553551ac6285d8d86e0d67f18e906

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka