Dodaj do ulubionych

Polisy na życie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 11:36
Po rezygnacji z polisy inwestycyjnej pobrano mi opłatę likwidacyjną w wysokości 95% od sumy wpłaconej! To jest chore! Na szczęście poradziłem sobie z tymi oszustami i z miłą chęcią doradzę jak to jest do przeskoczenia. Odzyskałem swoje pieniądze
Obserwuj wątek
    • Gość: oligatorek Re: Polisy na życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 10:25

Proszę o pomoc też chcę odzyskać pisz do mnie na maila aleksandra.samek@gmail.com
    • Gość: mati Re: Polisy na życie IP: *.opera-mini.net 06.01.14, 16:40
      proszę o pomoc chciałbym odzyskać pieniądze. proszę o pomoc mw1979r@wp.pl
    • Gość: Seba Re: Polisy na życie IP: *.net156.okay.pl 08.01.14, 18:31
      Dzień dobry

Proszę o pomoc ja też mam polisę w amplico. Proszę mi powiedzieć jak Panu udało się odzyskać kasę z polisy. Będę wdzięczny za pomoc.
      Mój mail sebastian.nytko@interia.pl
      Z poważaniem
      Sebastian Nytko
    • Gość: Ola Re: Polisy na życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 12:06
      Proszę o pomoc w rezygnacji z ubezpieczenia na życie w firmie Aviva. Mamy z męzem osobne ubezpieczenia i chcemy zrezygnować. Okazuje się, że dużo stracimy. Jeżeli jest możliwość rozwiązania tego problemu, to prosimy o pomoc. Podaję adres defrydrych@wp.pl
    • Gość: bacha Re: Polisy na życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 10:37
      Witam,
      ja też rezygnuję z polisy, proszę o pomoc.
    • Gość: bacha Re: Polisy na życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 10:39
      Witam,
      ja też rezygnuję z polisy, proszę o pomoc.Mój mail barbara240172@wp.pl
    • Gość: sylwia Re: Polisy na życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 14:27
      witam, bardzo proszę o wskazówki do możliwości zerwania polisy
      adres p.m30@interia.pl dziękuję bardzo
      • klepmarcin Re: Polisy na życie 14.07.14, 21:12
        Cześć, jeśli macie lub mieliście polisę na życie i zerwaliście ją, a firma ubezpieczeniowa potrąciła Wam kwotę manipulacyjną (nawet 50% uzbieranych środków) skontaktuj się ze mną. Powiem Ci co zrobić by odzyskać te pieniądze (nawet jeśli podpisując umowę koszta te były uwzględnione). Ja miałem zainwestowane pieniądze w Skandii na 30lat, ale straciłem i to sporo, dlatego postanowiłem zerwać umowę. Na szczęście odzyskałem pieniądze, które mi potrącili.. marcin@glamor.pl
    • Gość: basiaczesia Re: Polisy na życie IP: *.tktelekom.pl 10.02.14, 20:34
      Witam.Mam ten sam problem-plan regularnego oszczędzania -proszę o kontakt- basiaa@vp.pl :-)
    • Gość: irek Re: Polisy na życie IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.14, 13:36
      chce zrezygnowacpolisy co mam zrobic by odzyskac jak najwiecej mojich piniedzy
      • Gość: irek Re: Polisy na życie IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.14, 13:37
        prosze pisac na irek858@wp.pl
    • Gość: Jarek Re: Polisy na życie IP: *.eltronik.net.pl 16.02.14, 10:58
      Witam, również proszę o instrukcje na adres jarzie@gmail.com. Pozdrawiam
    • Gość: Seba Re: Polisy na życie IP: *.net156.okay.pl 20.02.14, 12:13
      Witam,
      Też chcę zrezygnować z polisy w my life amplico, ale nie wiem jak to zrobić i co napisać by nie stracić wpłaconych i zarobionych pieniędzy. Proszę mi pomóc będę bardzo wdzięczny. mój mail jee_ns@interia.pl . Z góry dziękuję.

Pozdrawiam
      Seba:-)
    • Gość: kmicic Re: Polisy na życie IP: *.play-internet.pl 25.02.14, 19:10
      Proszę o pomoc: kmicic1212@wp.pl
      • Gość: Gość Re: Polisy na życie IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.14, 21:28
        Też chcę się uwolnić od polisy!Jak to zrobić bez płacenia kary za odstępne?Proszę o radę na adres kwiaty6@o2.pl
    • pracownik-banku Re: Polisy na życie 04.03.14, 00:26
      Na forum ubezpieczeniowym:
      www.forum-ubezpieczenie.pl/na-zycie-f17/
      za darmo ci poradza jak sobie z tym poradzic
    • Gość: ewa Re: Polisy na życie IP: *.124.116.216.rybnet.pl 05.04.14, 17:33
      Witam ja też rezygnuję z polisy proszę o pomoc. Proszę pisać ewaszopa@poczta.onet.pl
    • Gość: honor007@wp.pl Re: Polisy na życie IP: *.tkk.pl 15.04.14, 08:50
      Jestem zainteresowany zerwaniem polisy w Skandii place przez 2 lata i trace non stop.Prosze o info jak to zrobic honor007@wp.pl
      • brusmary Re: Polisy na życie 28.05.14, 16:09
        Witam.Jesli moge tez prosic o instrukcje bede wdzieczna.
        mjarem0@op.pl
        Pozdrawiam.
    • monitor2 Re: Polisy na życie 19.07.14, 13:24
      Proszę o pomoc i kontakt na adres lewiatan.jablonka@onet.pl
    • oliw31 prosze o pomoc 20.11.14, 10:12
      Prosze o pomoc w zlikwidowaniu polisy na życie w Generali . ryszard1903@wp.pl
    • zbyszek_ada Re: Polisy na życie 24.08.16, 09:23
      Dzień dobry. Mam problem z Avivą. Chcąc wycofać gromadzone środki przez wiele lat, muszę zapłacić szaloną opłatę manipulacyjną, która zjada mi większość moich pieniędzy. Proszę o pomoc i wskazanie kroków jakie mam podjąć celem ich odzyskania. Mój adres az_adamusik@op.pl.

Pozdrawiam ZbyszekA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka