Gość: wanda2006 IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 29.03.06, 22:56 co sadzicie o banku pekao sa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drinks Pozytywnie, mam tu konto od 10 lat.... IP: *.magma-net.pl 30.03.06, 19:05 Korzystam z Pekao24, ZERO zł za przelewy, żadnych problemów technicznych itd. Przez 12 m-cy nie miałem wpływów na konto (rozkręcałem firmę), chciano mi zabrać limit pożyczki na Eurokoncie, ale wystarczyła 1 wizyta w oddziale i nie było problemu - przyjęto moje tłumaczenie i przedłużono umowę o limit pożyczki. Minus to na pewno comiesięczna opłata za prowadzenie konta, ale na samych free przelewach mi się to zwraca. Poza tym nie mam żadnych problemów np z załatwieniem pożyczki - doradcy załatwiają to szybko i bez bólu. Suma sumarum polecam, ja jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
joannapt Re: bank pekao sa 31.03.06, 08:23 też jestem zadowolona z tego banku, mam konto z mężem i nie mamy żadnych dodatkowych opłat za 2 karte itp, opłata za prowadzenie nie należy do tanich, ale jak już wspomniano zwraca się przy przelewach przez pekao24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omfala odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:02 W banku wszystko załatwiam strasznie długo, parę razy mnie zwyczajnie oszukali, ostatnio ukradli mi 60 zł; sprawa ciągnie się od grudnia, umawiają się ze mną, a potem nikt nic nie wie i każą mi przyjść kolejny raz; udają idiotów i za swoją ewidentną winę obciążają mnie. Podobnie z kredytem studenckim - jestem uprawniona do umorzenia 20% z tytułu b.dobrych wyników na studiach, tymczasem od początku lutego, kiedy sprawa miała być załatwiona, czekam już 2 miesiące i wciąż muszę płacić pełną kwotę raty (już straciłam na tym ok. 100zł). Z internetowego konta jestem zadowolona, ale to jedyne, na co nie narzekam - pewnie do czasu. Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagwinek Re: odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:07 Ja rowniez odradzam ten bank. Mam bardzo zle doswiadczenia, nie traktuja klienta dobrze a kaza sobie placic horrendalne kwoty np. za zrealizowanie czeku zagranicznego. Nie widza roznicy pomiedzy czekiem personalnym a tzw. cashier's check, oplata miesieczna za prowadzenie konta a odsetki placone rowne zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: bank pekao sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:03 Strasznie drogie kredyty. Nie wiem po co ludzie tam je biora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks drogie kredyty? A co powiesz np o Lukasie/ IP: *.magma-net.pl 03.04.06, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś