Dodaj do ulubionych

bank pekao sa

IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 29.03.06, 22:56
co sadzicie o banku pekao sa
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: bank pekao sa 30.03.06, 16:03
      Bank jak bank - włoski.
      m
    • Gość: drinks Pozytywnie, mam tu konto od 10 lat.... IP: *.magma-net.pl 30.03.06, 19:05
      Korzystam z Pekao24, ZERO zł za przelewy, żadnych problemów technicznych itd.
      Przez 12 m-cy nie miałem wpływów na konto (rozkręcałem firmę), chciano mi
      zabrać limit pożyczki na Eurokoncie, ale wystarczyła 1 wizyta w oddziale i nie
      było problemu - przyjęto moje tłumaczenie i przedłużono umowę o limit pożyczki.

Minus to na pewno comiesięczna opłata za prowadzenie konta, ale na samych free
      przelewach mi się to zwraca.

Poza tym nie mam żadnych problemów np z załatwieniem pożyczki - doradcy
      załatwiają to szybko i bez bólu.

Suma sumarum polecam, ja jestem zadowolony.
    • joannapt Re: bank pekao sa 31.03.06, 08:23
      też jestem zadowolona z tego banku, mam konto z mężem i nie mamy żadnych
      dodatkowych opłat za 2 karte itp, opłata za prowadzenie nie należy do tanich,
      ale jak już wspomniano zwraca się przy przelewach przez pekao24
    • Gość: omfala odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:02
      W banku wszystko załatwiam strasznie długo, parę razy mnie zwyczajnie oszukali,
      ostatnio ukradli mi 60 zł; sprawa ciągnie się od grudnia, umawiają się ze mną, a
      potem nikt nic nie wie i każą mi przyjść kolejny raz; udają idiotów i za swoją
      ewidentną winę obciążają mnie. Podobnie z kredytem studenckim - jestem
      uprawniona do umorzenia 20% z tytułu b.dobrych wyników na studiach, tymczasem od
      początku lutego, kiedy sprawa miała być załatwiona, czekam już 2 miesiące i
      wciąż muszę płacić pełną kwotę raty (już straciłam na tym ok. 100zł).

Z internetowego konta jestem zadowolona, ale to jedyne, na co nie narzekam -
      pewnie do czasu.

Zdecydowanie odradzam.
      • Gość: zagwinek Re: odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:07
        Ja rowniez odradzam ten bank. Mam bardzo zle doswiadczenia, nie traktuja
        klienta dobrze a kaza sobie placic horrendalne kwoty np. za zrealizowanie czeku
        zagranicznego. Nie widza roznicy pomiedzy czekiem personalnym a tzw. cashier's
        check, oplata miesieczna za prowadzenie konta a odsetki placone rowne zero.
    • Gość: 12345 Re: bank pekao sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:03
      Strasznie drogie kredyty. Nie wiem po co ludzie tam je biora ?
      • Gość: drinks drogie kredyty? A co powiesz np o Lukasie/ IP: *.magma-net.pl 03.04.06, 18:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka