Dodaj do ulubionych

Pko Inteligo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:54
Czesc

Niedawno zdobyłam pierwszą pracę. Wynagrodzenie przelano mi na swięzutkie
konto w banku PKO BP SA. Gdy poszłam dokonać wypłaty spytałam sie w kasie
jaki jest stan mego konta, wredna gruba baba niechętnie to zrobiła, po czym
buchneła do mnie żebym na drugi raz zobaczyła w internecie. Nie jestem pewna
ale czy to jest usługa PKO Inteligo, żeby móc sprawdzić stan konta? Czy za to
są dodatkowe opłaty miesięczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: a.swistak Re: Pko Inteligo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:09
      Usługa płatna 2zł/m-c

A gruba baba po to siedzi, żeby obsługiwać klientów. Trzabyło iść ze skargą do
      dyrektora oddziału.
      • czuk1 Pko Inteligo 26.12.06, 22:40

Za dobrą radę (poszukać w internecie) i za poszukanie stanu konta Twojego kiedy
        nie powinna szukać, masz pretensję?
        Masz opcję konta - PKO Inteligo a więc naucz się obsługiwać konta. To przyda
        się na pewno.
        Zapewniam Cię ponadto, że w PKO BP więcej jest "bab" cienkich i młodych, niż...
        • Gość: merlin Re: Pko Inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:52
          czuk1 napisał:

>
          > Za dobrą radę (poszukać w internecie) i za poszukanie stanu konta Twojego kied
          > y
          > nie powinna szukać, masz pretensję?
          > Masz opcję konta - PKO Inteligo a więc naucz się obsługiwać konta. To przyda
          > się na pewno.
          > Zapewniam Cię ponadto, że w PKO BP więcej jest "bab" cienkich i młodych, niż..
          > .

A od czego sa te lafiryndy za kasą od parzenia kawusi i ploteczek. Ciezko
          spojrzec na ekran i powiedziec jaki jest stan konta, kark se babochlop złamie?
          Nie widze zadnego w tym problemu. Wystarczy troche zyczliwosci. Inni ludzie tez
          charują i to wiecej godzin w gorszych warunkachza mniejsza pensje.
      • Gość: merlin Re: Pko Inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:47
        Skąd masz takie dane. Według cennika to 0.00zł

www.pkobp.pl/index.php/id=autom_oppr/subid=auto_87/section=pkointeligo
        Za samo przejrzenie stanu konta nie powinno się nic płacić.
        • Gość: a.swistak Re: Pko Inteligo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:52
          Gość portalu: merlin napisał(a):

> Skąd masz takie dane. Według cennika to 0.00zł
          >
          > www.pkobp.pl/index.php/id=autom_oppr/subid=auto_87/section=pkointeligo
          > Za samo przejrzenie stanu konta nie powinno się nic płacić.

www.pkobp.pl/index.php/id=autom_oppr/subid=auto_96/zone=-1/section=pkointeligo

Za samo sprawdzenie sie nie płaci, ale zeby ssprawdzic trzeba miec "wykupiony
          abonament" PKO Inteligo, który przy SUPERKONCIE kosztuje 2zł/m-c

• Gość: merlin Re: Pko Inteligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:58
            >Gość portalu: a.swistak napisał(a):

> Za samo sprawdzenie sie nie płaci, ale zeby ssprawdzic trzeba miec "wykupiony
            > abonament" PKO Inteligo, który przy SUPERKONCIE kosztuje 2zł/m-c

To co za dyrdymały wypisują w serwisie pkopb.pl raz tak raz inaczej?
            • Gość: a.swistak Re: Pko Inteligo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:13
              Bo Kasia ma konto w PKOBP a nie Inteligo

Inteligo jest prowadzone przez PKOBP ale w kasie czy przy okienku stanu konta
              nie sprawdzi.
            • czuk1 Re: Pko Inteligo 27.12.06, 16:48

Jak pisze (świstak) to wie.
              Jeszcze raz czytajmy co student pisze. Miał stan konta podany ale zachęcono go
              do oglądania sobie konta w internecie. Po to jest to PKO Inteligo. Dla ułatwiania
              pracy bankowi i wygody klientów.
              • czuk1 Re: Pko Inteligo 27.12.06, 16:53

Przepraszam to nie student tylko strasznie "cienka" studentka.
                Na pewno studentka prywatnej uczelni, na pewno nie medycznej czy "humanistycznej".
                Jakaś niedouczona.
                Tworzy złą opinię o grubych babach pracujących w bankach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka