29.06.07, 09:24
Czy ktos brał pozyczke provident,czy byliscie zadowoleni?
Obserwuj wątek
    • atenac82 Re: provident 29.06.07, 12:47
      julenka8 napisała:

> Czy ktos brał pozyczke provident,czy byliscie zadowoleni?

A w NORMALNYM banku Ci nie dadzą???
      Provident to OGROMNE koszty (lichwiarstwo delikatnie mowiac) i metody sciagania
      dlugow "objęte tajemnicą firmowa"...
      • Gość: Artur Woliński Re: provident IP: 217.153.131.* 03.08.07, 11:40
        Witam, szukam osob z Warszawy do programy Fakty, Ludzie, Pieniądze na TVN24
        (tylko w dniu tego ogłoszenia) które wpadły w pułapkę firmy Provident.
        Proszę o zgłoszenia na adres a.wolinski@tvn.pl oraz jednocześnie na adres
        a.grabarska@tvn.pl
        • Gość: ornak6 Re: provident IP: 212.160.172.* 03.08.07, 17:38
          jaką pułapkę?? brałem tam dwie pożyczki, miałem pełną świadomość wysokich
          kosztów, niestety, sytuacja do tego mnie zmusiła. Fakt, idą tam desperaci,
          którzy w banku nie mają szans na pożyczkę, ale chyba oczywiste jest, że takie
          pożyczki są obciążone wysokim ryzykiem...
        • Gość: abedic Re: provident IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.08.07, 23:11
          o jakiej pułapce Pan pisze? Pozyczki udzielane sa zgodnie z obowiązujacym w
          Polsce prawem. To że są drogie i wysoko oprocentowane to efekt obarczenia duzym
          ryzykiem kredytowym- Provident nie weryfikuje w BIG, udziela pożyczek bez
          zaświadczen. Dla niektorych to jedyny sposob na pożyczke- maja zła historie
          kredytowa w bankach, komornika lub brak stalego zrodla zarobku. Kazdy ma wybor a
          skladajac podpis na wniosku/umowie o pozyczke wyraza zgode na takie warunki.
          Nikt nikogo do niczego nie zmusza! Skoro stacja TVN szuka kolejnej sensacji
          radze zajac sie takimi firmami jak PFK to dopiero jest przekret!!
    • Gość: tom Re: provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:12
      provident jaki procent ma to ma ale pieniądze pożycza. Jak już ktoś z tvn tu
      szuka sensjacji do programu to polecam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=383&w=59426442 - jest tu taka jedna firma, ale takich firm jest dziesiątki
      jak nie setki w całej Polsce. Wystarczy wziąść w ręce bezpłatną gazete i
      przejrzeć tam ogłoszenia kredytowe. Wszędzie żądają wpłaty na początek jakiś
      pieniędzy a potem ściemniają.
      • Gość: gość Re: provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:56
        tak jest, masz racje, provident to całkiem porządna firma, jak się dobrze
        przyjrzeć ofertom różnych banków np. Ge Money czy Cetelem to też procent mają,
        że hej, a w providencie dostaniesz pieniądze od ręki i nikt cię o nic nie pyta.
        Ja już korzystam z ich oferty dwa lata i nie narzekam a jak się komus nie podoba
        to niech nie bierze u nich pożyczki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka