julenka8 29.06.07, 09:24 Czy ktos brał pozyczke provident,czy byliscie zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atenac82 Re: provident 29.06.07, 12:47 julenka8 napisała: > Czy ktos brał pozyczke provident,czy byliscie zadowoleni? A w NORMALNYM banku Ci nie dadzą??? Provident to OGROMNE koszty (lichwiarstwo delikatnie mowiac) i metody sciagania dlugow "objęte tajemnicą firmowa"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Woliński Re: provident IP: 217.153.131.* 03.08.07, 11:40 Witam, szukam osob z Warszawy do programy Fakty, Ludzie, Pieniądze na TVN24 (tylko w dniu tego ogłoszenia) które wpadły w pułapkę firmy Provident. Proszę o zgłoszenia na adres a.wolinski@tvn.pl oraz jednocześnie na adres a.grabarska@tvn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornak6 Re: provident IP: 212.160.172.* 03.08.07, 17:38 jaką pułapkę?? brałem tam dwie pożyczki, miałem pełną świadomość wysokich kosztów, niestety, sytuacja do tego mnie zmusiła. Fakt, idą tam desperaci, którzy w banku nie mają szans na pożyczkę, ale chyba oczywiste jest, że takie pożyczki są obciążone wysokim ryzykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abedic Re: provident IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.08.07, 23:11 o jakiej pułapce Pan pisze? Pozyczki udzielane sa zgodnie z obowiązujacym w Polsce prawem. To że są drogie i wysoko oprocentowane to efekt obarczenia duzym ryzykiem kredytowym- Provident nie weryfikuje w BIG, udziela pożyczek bez zaświadczen. Dla niektorych to jedyny sposob na pożyczke- maja zła historie kredytowa w bankach, komornika lub brak stalego zrodla zarobku. Kazdy ma wybor a skladajac podpis na wniosku/umowie o pozyczke wyraza zgode na takie warunki. Nikt nikogo do niczego nie zmusza! Skoro stacja TVN szuka kolejnej sensacji radze zajac sie takimi firmami jak PFK to dopiero jest przekret!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:12 provident jaki procent ma to ma ale pieniądze pożycza. Jak już ktoś z tvn tu szuka sensjacji do programu to polecam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=383&w=59426442 - jest tu taka jedna firma, ale takich firm jest dziesiątki jak nie setki w całej Polsce. Wystarczy wziąść w ręce bezpłatną gazete i przejrzeć tam ogłoszenia kredytowe. Wszędzie żądają wpłaty na początek jakiś pieniędzy a potem ściemniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: provident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:56 tak jest, masz racje, provident to całkiem porządna firma, jak się dobrze przyjrzeć ofertom różnych banków np. Ge Money czy Cetelem to też procent mają, że hej, a w providencie dostaniesz pieniądze od ręki i nikt cię o nic nie pyta. Ja już korzystam z ich oferty dwa lata i nie narzekam a jak się komus nie podoba to niech nie bierze u nich pożyczki... Odpowiedz Link Zgłoś