gofa 14.05.02, 13:37 dzien dobry ;) ja chcialam powiedziec, ze gosia-s bardzo chce ale nie moze.... bo strona GW nie chce sie ladowac...ale jak sie tylko uda to sie zaraz pojawi :) pozdrawia Was goraco, no i ja tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.stat.gov.pl 14.05.02, 15:55 No już jestem. Tego jeszcze nie grali, przez cały dzień nie mogłam przebić się przez tłum na forum. Już nawet nie próbuję się logować, cholerny serwer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 14.05.02, 18:45 Usprawiedliwienie przyjęte, a jak z kafejką będzie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 15.05.02, 08:29 Nie wiem, znowu komputer mi sie diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: 213.76.53.* 15.05.02, 10:13 Ponawiam pytaniejak będzie z kafejką Gosiu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 15.05.02, 11:40 Z tawerną czy z kafejką internetową? Jedno i drugie po godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 11:42 To bedziesz dostepna po południu albo wieczorem, mam nadzieję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:20 Jestem, jestem, ale czasu mało. Qrcze, mam kupę roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 16.05.02, 08:38 Robota może i nie ucieknie, ale czasem może uciec życiowa szansa, jeżeli człowiek się nie pośpieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 18:38 To sie spiesz i do nas wracaj szybciej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 17.05.02, 11:10 Wrócę, wrócę. I będę pisać w łykandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 15:30 Jutro łykend mija a jak z Twoją szansą - złapałaś? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 20.05.02, 17:03 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Jutro łykend mija a jak z Twoją szansą - złapałaś? :)))) To się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 00:18 To pewnie o ten urlop chodziło, co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 23.05.02, 08:58 Gość portalu: Muminek napisał(a): > To pewnie o ten urlop chodziło, co? :)) Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: 213.76.53.* 23.05.02, 16:10 Awans? Podwyżka? Nowy komp? Miejsce pracy w S-ciu? Mieszkanie? Ślub? Wyjazd z szefem na Majorkę?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 23.05.02, 16:15 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Awans? Podwyżka? Nowy komp? Miejsce pracy w S-ciu? Mieszkanie? Między innymi też by się przydało. Ślub? jeszcze nie Wyjazd z > szefem na Majorkę?;))) Mam same szefowe. Zgaduj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:49 Dłuższy urlop? Nowa kiecka? Milion w totka? Występ w Szansie na sukces? Głowna rola w Zemście ? Nazwano Twoim imieniem ulicę w Ś-ciu? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 24.05.02, 08:17 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Dłuższy urlop? Nowa kiecka? Milion w totka? Występ w Szansie na sukces? Głowna > rola w Zemście ? Nazwano Twoim imieniem ulicę w Ś-ciu? Ha, ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 17:24 Zostałąś miss Świata? Startujesz na Prezydenta? Wchodzisz szybciej do Unii Europejskiej? Znalałaś sposób na dziurę ozonową? albo budżetową? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 25.05.02, 14:14 Umówmy się, że odpowiem Ci później, nie chcę zapeszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 20:11 Z niecierpliwością będę czekał :))) Odpowiedz Link Zgłoś