Dodaj do ulubionych

USPRAWIEDLIWIENIE

14.05.02, 13:37
dzien dobry ;) ja chcialam powiedziec, ze gosia-s bardzo chce ale nie moze....
bo strona GW nie chce sie ladowac...ale jak sie tylko uda to sie zaraz
pojawi :) pozdrawia Was goraco, no i ja tez :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.stat.gov.pl 14.05.02, 15:55
      No już jestem. Tego jeszcze nie grali, przez cały dzień nie mogłam przebić się
      przez tłum na forum. Już nawet nie próbuję się logować, cholerny serwer.
      • Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 14.05.02, 18:45
        Usprawiedliwienie przyjęte, a jak z kafejką będzie?:))
        • gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 15.05.02, 08:29
          Nie wiem, znowu komputer mi sie diabli.
          • Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: 213.76.53.* 15.05.02, 10:13
            Ponawiam pytaniejak będzie z kafejką Gosiu? :)))
            • gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 15.05.02, 11:40
              Z tawerną czy z kafejką internetową? Jedno i drugie po godzinach.
              • Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 11:42
                To bedziesz dostepna po południu albo wieczorem, mam nadzieję :))
                • Gość: gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:20
                  Jestem, jestem, ale czasu mało. Qrcze, mam kupę roboty.
                  • wook Re: USPRAWIEDLIWIENIE 15.05.02, 21:15
                    robota nie zając, nie ucieknie:)))
                    • gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 16.05.02, 08:38
                      Robota może i nie ucieknie, ale czasem może uciec życiowa szansa, jeżeli
                      człowiek się nie pośpieszy.
                      • Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 18:38
                        To sie spiesz i do nas wracaj szybciej :))
                        • gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 17.05.02, 11:10
                          Wrócę, wrócę. I będę pisać w łykandy.
                          • Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 15:30
                            Jutro łykend mija a jak z Twoją szansą - złapałaś? :))))
                            • gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 20.05.02, 17:03
                              Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Jutro łykend mija a jak z Twoją szansą - złapałaś? :))))

To się okaże.
                              • Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 00:18
                                To pewnie o ten urlop chodziło, co? :))
                                • gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 23.05.02, 08:58

> To pewnie o ten urlop chodziło, co? :))

Nie.
                                  • Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: 213.76.53.* 23.05.02, 16:10
                                    Awans? Podwyżka? Nowy komp? Miejsce pracy w S-ciu? Mieszkanie? Ślub? Wyjazd z
                                    szefem na Majorkę?;)))
                                    • gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 23.05.02, 16:15

> Awans? Podwyżka? Nowy komp? Miejsce pracy w S-ciu? Mieszkanie?
                                      Między innymi też by się przydało.

Ślub?
                                      jeszcze nie

Wyjazd z
                                      > szefem na Majorkę?;)))
                                      Mam same szefowe.

Zgaduj dalej.
                                      • Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:49
                                        Dłuższy urlop? Nowa kiecka? Milion w totka? Występ w Szansie na sukces? Głowna
                                        rola w Zemście ? Nazwano Twoim imieniem ulicę w Ś-ciu?
                                        • gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 24.05.02, 08:17

> Dłuższy urlop? Nowa kiecka? Milion w totka? Występ w Szansie na sukces? Głowna
                                          > rola w Zemście ? Nazwano Twoim imieniem ulicę w Ś-ciu?

Ha, ha, ha, ha!

• Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 17:24
                                            Zostałąś miss Świata? Startujesz na Prezydenta? Wchodzisz szybciej do Unii
                                            Europejskiej? Znalałaś sposób na dziurę ozonową? albo budżetową?
                                            • gosia-s Re: USPRAWIEDLIWIENIE 25.05.02, 14:14
                                              Umówmy się, że odpowiem Ci później, nie chcę zapeszyć.
                                              • Gość: Muminek Re: USPRAWIEDLIWIENIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 20:11
                                                Z niecierpliwością będę czekał :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka