Dodaj do ulubionych

Chory pęcherz

24.10.10, 19:50
Witajcie Kochane

Może wy mi pomożecie bo już odchodzę od zmysłów. Moja malutka od jakiegoś czasu bardzo dużo sika ale myślałam że to normalne u szczeniaczka ma 8tygodni. Ale od kilku dni bardzo dużo pije prawie non stop teraz zabieram miskę z woda i daje co 2 h. Do tego gdy się napije od razu sika ale woda.Nawet to nie przypomina moczu sama woda. Oprócz tego nic jej nie jest. Ma energii mnóstwo jak zawszesmile Byliśmy u veta w sobotę i dostała antybiotyk jutro jedziemy na zastrzyk. Weterynarz mówi ze to chory pęcherz ale ja się zamartwiam czy przypadkiem nerki nie pracują. Może któraś miała podobny problem?

Pozdrawiam Asia
Obserwuj wątek
    • tenshii Re: Chory pęcherz 24.10.10, 19:56
      Mysle, ze weterynarz ma rację, ale jesli się martwisz - idz do innego weterynarza i skonsultuj to, oraz przeprowadz badania smile
      • fionusia.23 Re: Chory pęcherz 24.10.10, 20:29
        Dziękuję tenshii zobaczymy co jutro powie mój vet jak coś to faktycznie zrobię badania żeby mieć w 100% pewność że mojej kochanej fionce nic nie jest.
        • fionusia.23 Re: Chory pęcherz 27.10.10, 11:37
          Jestem załamana byłam u innego weta i okazało się że nasza fionka prawdopodobnie ma chorobę moczówkę prostąsadsadsadsad Do tego cukier zamiast 100 ma 149.Jutro będę na 100% wiedziała czy to to paskudztwo ale wet nie pozostawił nadziei jest na 90% pewien. Może któraś z was dziewczyny ma labka chorego na to chorubsko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka