Dodaj do ulubionych

Najgorsi eksperci od psów

08.03.06, 13:22
tutaj podzielcie sie informacjami na temat najgorszych ekspertow, pomylki w charakterystyce rasy itp itd.

Ja kiedys wkalendrazu dodawanym bodajze do gazety "Moj pies" znalazlam info ze dorosly labrador wazy DO 31 kg <hrhrhr>

Znowuz dzisiaj znalazlam na stronie pedigree pal informacje iz labrador to "Idealny pies rodzinny i OBRONNY, wymaga ruchu."

No prosze państwa big_grin on chyba wielkościa ma za zadanie obronić hrhrhrhrhrhrhr najwieksza wpadka jaka do tej pory znalzlam <rotfl>
Obserwuj wątek
    • ddb2 Re: Najgorsi eksperci od psów 08.03.06, 14:00
      Cicho, nie mow tego glosno, to moze ktos uwierzy i przestraszy sie laba.
      • kawuel Re: Najgorsi eksperci od psów 09.03.06, 17:50
        Może ten "ekspert" miał na myśli obronę przed innymi psami.
        Mój labek przedwczoraj na spacerze został napadnięty przez innego psa który był
        spuszczony ze smyczy i biegał swobodnie po parku przy stawie. Pierwszy raz w
        życiu widziałem mojego labcia jak warczał szczerząc zęby po czym rzucił się na
        atakującego psa który natychmiast spuścił z tonu i zaczął uciekać, a że cały
        incydent miał miejsce na brzegu stawu to wskoczył do tego stawu i mój labek o
        dziwo skoczył za nim do lodowatej wody w której zaczeły się kotłować. Ja
        trzymałem w ręku kołowrotek ze smyczą która ma 15 metrów długości i zacząłem
        mojego labcia ciągnąć żeby nie utopił tamtego psa który wykorzystał ten moment
        i z piskiem wygramolił się z wody i uciekł z podwiniętym ogonem.
        W taki oto niezwykły sposób mój labek odbył chrzest z wodą której dotychczas
        panicznie się bał. Wczoraj i dzisiaj na spacerach wchodzi już do wody po samą
        szyję bez żadnych zahamowań.
        • ddb2 Re: Najgorsi eksperci od psów 09.03.06, 19:29
          Podwojne drapki dla twojego dzielnego laba kawuel!
        • paenka Re: Najgorsi eksperci od psów 09.03.06, 22:45
          No i twoj piesio sam znalazl sposob na oswojenie sie z woda wink
          ))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka