moniara_z_ustronia 02.11.07, 12:18 Jestem załamana, mój labek ma dysplazję i w poniedziałek będzie miał operację. Siedzi biedny w domu, chodzić nie może. Zastanawiam się również jaką sprawność odzyska po operacji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: Mój labek ma dysplazję 02.11.07, 18:18 Trzymaj się bedzie dobrze, nie ma innej opcji Odpowiedz Link
joanna_poz Re: Mój labek ma dysplazję 19.11.07, 15:44 spokojnie, głowa do góry. moja siostra ma goldenkę z dysplazją, po operacji. generalnie na codzień jest normalnym sprawnym psem (a dokładniej suczką) jedyne co, to nie wchodzą w rachubę jakieś bardzo długie spacery, czy wypady rowerowe. Odpowiedz Link
ariella Re: Mój labek ma dysplazję 25.11.07, 16:24 znam owczarka po zoperowanych obu biodrach i jak wyzej. Na pierwszy rzut oka nic nie widac, jak sie wyszaleje to zaczyna troche utykac, czy tak zarzucac zadem, trezba go oszczedzac, ale nie jakos bardzo. Normalnie chodzi i biega. pozdr i powodzenia Odpowiedz Link
moniara_z_ustronia Re: Mój labek ma dysplazję 30.11.07, 23:39 Mój labek "wrócił" prawie do zdrowia zjadł a właściwie pożarł dziadkowi kapcie i wygryzł w ścianie dziurę. Czyli wracamy do zdrowia. W sumie operacja nie była tak straszna przed nami rehabilitacja. Odpowiedz Link
paenka Re: Mój labek ma dysplazję 01.12.07, 00:13 To super trzymamy kciuki i pazury za udana rehabilitacje Odpowiedz Link