lukasz1483 20.07.08, 11:22 Chętnie przyjmiemy szczeniaczka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 15:28 allegro.pl/item403110621_9_cio_miesieczny_biszkoptowy_labrador_.html bardzo ciekawa aukcja Daje do myślenia dziecko + pies niszczy (to sie trzeba go pozbyc) + gratisy m.in PEJCZ Odpowiedz Link
tenshii Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 15:46 Nie czytałam tych wszystkich aukcji. Wpisałam Labrador i poniżej 10 zł.... Ale faktycznie nieźle... .I ten pejcz?!?! Są tam inne aukcje Odpowiedz Link
16maj1 Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 18:11 rozumiem,że to sa psy do adopcji ze schronisk???????????? Odpowiedz Link
16maj1 Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 18:15 masakra jakaś. Pejcz????????? chodzi o psa czy o konia????? Odpowiedz Link
tenshii Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 18:27 Mam nadzieję że chodzi o taki pejcz: Pejcz Odpowiedz Link
lukasz1483 Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 22:28 słuchaj jaja sobie robisz idź się ponabijać z kogo innego bo to co sobą reprezuntujesz jest poniżej krytyki. Odpowiedz Link
lukasz1483 Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 22:31 Uważam że twoja koleżanka taka samo jak i ty reprezentujecie zero kultury także prosze zejdźcie ze mnie bo ja nie zamierzam się bawić z wami w potyczki słowne.To że występujecie anonimowo nie upoważnia was do tego by sobie robić jaja z kogo innego. Odpowiedz Link
paenka Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 22:34 a na ciebie nie wjeżdżamy teraz o co kaman? A poza tym my nie jesteśmy tutaj anonimowe Odpowiedz Link
tenshii Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 22:48 Strasznie jesteś nerwowy Nie wiem czy poradzisz sobie z labradorem-wariatunciem jak to maja w zwyczaju )))))) Odpowiedz Link
ddb2 Re: zaopiekujemy się labradorem 20.07.08, 21:20 A przy okazji dziecka nie chca sie pozbyc? Przeciez tez, cholera, ryczy, szczy i w ogole przy bachorach nie ma zycia! Odpowiedz Link
adiimarcel Re: zaopiekujemy się labradorem 21.07.08, 10:16 Gdyby Twoi rodzice myśleli tak jak Ty...To na marginesie. Ja również średnio wierzę w te nagłe WIELKIE ALERGIE. Ponieważ moje młodsze dziecko rzeczywiście bardzo chorowało w pewnym okresie to zanim kupiłam psa zrobiłam szereg przeróżnych badań aby być pewną, że decydując się na psa nie zaszkodzę swojemu dziecku no i psu, oddając go za jakiś czas z powodu alergii lub czegoś tam innego... Nigdy nie zdecydowałabym się na psa, gdybym nie miała dla niego czasu. Przy dwójce dzieci nie mam go co prawda za dużo ale tak układam sobie dzień, żeby był czas na wszystko. Jak idziemy na spacer to zawsze z psem, wieczorem mąż zostaje z dziećmi a ja z psem na długi spacer z szaleństwami, teraz uczymy Lunę biegać przy rowerze, wi.ęc na wycieczki rowerowe tez będzie z nami jeździć. Przyznaję, że był moment że było ciężko, ale zacisnęłam zęby i przetrwałam to jakoś, nawet mi do głowy nie przyszło żeby oddać psa!!! Więc jak najbardziej można pogodzić jedno z drugim, czyli wychowywanie dziecka i psa Odpowiedz Link
asia.zaw Re: zaopiekujemy się labradorem 22.07.08, 02:18 No z naszym też jest czasami ciężko dziś byliśmy u weta i ponad godzine się meczylismy z czyszczeniem i zakrapianiem uszów niestety dopadła go infekcja i przyznam się szczerze że kiedyś pomyslalam o oddaniu Pakusia ale natychmiast synek wybił mi to z głowy noi zacisnełam zęby i idzie ku lepszemu moze jeszcze z rok i się Pako ustatkuje A jeśli chodzi o aukcje to ludzie przynajmiej szczerzy pierwszy raz widze takie ogłosznie a nie ściemniają z alergią czy z wyjazdem za granice... Odpowiedz Link
paenka Re: zaopiekujemy się labradorem 22.07.08, 11:01 pocieszę cię...to tylko początek....jak z uszami to będzie to nawracać...najprawdopodbniej...my to mamy średnio raz w roku ale sa takei krople bardzo dobre i poki co dzieki nim nic nie wrocilo od jakich kilku miesiecy surolan, przerobiliśmy już naprawdę masę leków Odpowiedz Link
asia.zaw Re: zaopiekujemy się labradorem 23.07.08, 09:42 NAsz dostał właśnie Surolan, ale dziwi mnie ta infekcja bo żanch oznak nie było czy to normalne? A wetm,mówi że dośc silna Odpowiedz Link
paenka Re: zaopiekujemy się labradorem 23.07.08, 10:24 może byc ucho całe czerwone w środku, może wydzielać sie z niego wydzielina brązowa lub bezbarwna ale cuchnąca, może trzepac uszami bardzo, może miec strupy na płatkach uszu od trzepania i obijania o meble, może po prostu unikac kładzenia się na stronie ucha które boli Odpowiedz Link