wkretarka1234 06.11.08, 11:05 od jakiegos czasu budyniowo smierdzą stopy ...wiem brzmi absurdalnie ale smierdza jak człowiekowi- starymi skarpetami... co moze byc przyczyna? myjemy mu je no i calego tez ale dziala na chwilke... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: śmierdzące stópki :) 06.11.08, 12:26 1. pies sie poci i gruczoly potowe sa tam zlokalizowane 2. pies sie tam moze lizac 3. moze miec jakieś choróbsko (i jesli sie lize to roznosi sobie to) czy skóra podeszw jest czerwona? jesli tak to idzcie do weterynarza, jesli zaniedbacie te objawy to bedziecie mieli taki sajgonik jak ja mam obecnie Odpowiedz Link
baltona3 Re: śmierdzące stópki :) 08.11.08, 10:07 A jaki to masz sajgonik-podziel się tym z Wszystkimi Odpowiedz Link
paenka Re: śmierdzące stópki :) 08.11.08, 21:02 pisałam już o tym generalnie to pies rozliwzywał i wygryzał sobie łapy cały czas do momentu aż pomiedzy poduszeczkami zaczęła dziczeć skóra, siersc dookola lap przybrala kolor brunatno rozowy, na spacerach co jakis czas psa bolały lapy Odpowiedz Link