czamon 21.07.07, 20:47 chce mi się tańczyć, tak dawno tego nie robiłam W pazdzierniku sobie odbije ide na wesele...tylko z kim ja tam pójde Lubicie tańczyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.niech.to Re: potańczyłabym...:) 21.07.07, 20:54 Pamiętam, że lubiłam. A jeśli już - najlepiej sama. Odpowiedz Link
rumba65 Re: potańczyłabym...:) 21.07.07, 21:41 Dwa tygodnie temu byłam na weselu u znajomych. Po raz pierwszy po rozwodzie i chyba po raz pierwszy raz w życiu solo. Znałam tylko kilka osób. Było super. Przypomniały mi się imprezy na które chodziłam z eksem. Tańczyliśmy razem ze dwa tańce potem on musiał potańczyć z innymi. A ja właśnie z nim chciałam się bawić. A tym razem wybawiłam się na maksa i to bez niego... Odpowiedz Link
alone33 Re: potańczyłabym...:) 21.07.07, 21:45 Ja tez z checia bym poskakala. Za tydzien w piatek lub sobote robimy wypad do klubu gdzies w W-wie. Jesli ktos ma ochote to prosze sie wpisywac. Z tego co wiem 3 forumowiczki juz sa na pewno chetne Odpowiedz Link
lilyrush Re: potańczyłabym...:) 23.07.07, 15:45 Jeśli to ta sama imprezka o której myśle to ja sie zapisuje Odpowiedz Link
emde74 Re: potańczyłabym...:) 21.07.07, 21:53 uwielbiam! trzeba zorganizować jakąś forumową potańcówkę. skąd jesteś? Odpowiedz Link
czamon Re: potańczyłabym...:) 21.07.07, 21:56 emde74 napisała: > uwielbiam! trzeba zorganizować jakąś forumową potańcówkę. skąd jesteś? fajnie tylko gdzie można coś zorganizować, żeby mogło dotrzec jak najwiecej osób, ja dojadę Odpowiedz Link
alone33 Re: potańczyłabym...:) 21.07.07, 22:47 jak jestes z W-wy lub okolic to za tydzien mam nadzieje ze sie spotkamy. Jest tu duzo miejsc m.in nasz forumowy sprawdzony Zachcianek. Na pewno cos wymyslimy.. wazne sa checi bo to polowa sukcesu. Pozdrawiam wszystkich z ten piekny, samotny wieczor) Ja popilam winko i delektuje sie wolnoscia - bez corki Odpowiedz Link
emde74 Re: potańczyłabym...:) 22.07.07, 00:23 alone, wiem że chciałaś dziś gdzieś wyjść, ale ja chwilowo nie w nastroju. w kolejny weekend może mi się uda wyrwać, ale nie obiecuję. ciesz się zatem smakiem wolności i popijaj dalej. w razie co - moja chatka dla Ciebie (i nie tylko) otwarta. zapraszam. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: potańczyłabym...:) 22.07.07, 07:10 Lubię tańczyć i robię to często.Tańczę gdzie popadnie... Odpowiedz Link
magda210682 Re: potańczyłabym...:) 21.07.07, 22:55 A moze co blizej wschodniej granicy?? Odpowiedz Link
geo_v Re: potańczyłabym...:) 22.07.07, 00:01 Nooo, a teraz i mnie sie hulać zachciało, Straaaasznie lubię.Tylko muszę sie wstrzymac jeszcze trochę, bo dziecię rodzone na wakacje zabrałam i jeszcze trochę sie powakacjujemy. Ale jak wrócę, to sobie nie odmówię Odpowiedz Link
magda210682 Re: potańczyłabym...:) 22.07.07, 08:31 Wiecie co? wczoraj ominął mnie wieczór panienski kolezanki do ktorej ide za tdzien na wesele. Ominęła mnie impreza w lokalu a moze i z 5. Chodzi o to ze mam gdzie pójść potanczyć, zbawic sie. Mam z kim i to calakiem fajne towarzystwo.Nie stety wczoraj babcia sie zbuntowała totalnie bo była imreza rodzinna wiec musiałam zapomniec by popilnowała mi małego.... Odpowiedz Link
ania331 Re: potańczyłabym...:) 23.07.07, 14:50 a gdzie dokładnie bliżej wschodniej granicy? Może lublin? pozdrówka anka Odpowiedz Link
magda210682 Re: potańczyłabym...:) 23.07.07, 17:09 Nie stety az tak dobrze to ja nie mam.Chciałabym bardzo...... Odpowiedz Link
libra22 Re: potańczyłabym...:) 23.07.07, 19:57 Jakbyś przyjechała do mnie to byś potańczyła To co - skusisz się w końcu? Odpowiedz Link
czamon Re: potańczyłabym...:) 23.07.07, 20:44 libra22 napisała: > Jakbyś przyjechała do mnie to byś potańczyła To co - skusisz się w końcu?;- ) a ja ? o mnie zapomniałaś Odpowiedz Link
czamon Re: potańczyłabym...:) 24.07.07, 19:47 libra22 napisała: > Toz to do Ciebie było Czamonku )) może uda mi się wpasc do Trójmiasta niebawem Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: potańczyłabym...:) 24.07.07, 13:55 Hura w piatek ide potanczyc, hura hura. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: potańczyłabym...:) 26.07.07, 07:04 Nio, wreszcie wypad z okopów,ide potanczyc do dobrze znanej, niektórym foremkom i nie tylko. Odpowiedz Link
alone33 Re: potańczyłabym...:) 25.07.07, 22:12 W sobotę organizujemy w W-wie spotkanko forumowe przy piwku i dobrej muzyce. Zapraszamy wszystkich chętnych; jak na razie 5 osób wyraziło ochotę. Co do szczegółów bedę informowała na bieżąco ale myślę że nasz forumowy Zachcianek będzie odpowiednim miejscem chyba że ktoś zaproponuje coś innego, godnego polecenia. Wiem że można na Was liczyć i w sobotę stawi się liczna grupka forumowa) Do zobaczyska Odpowiedz Link
cathy_bum Re: potańczyłabym...:) 25.07.07, 23:39 Ja potwierdzam swój udział w towarzystwie jeszcze jednej miłej foremki Zachcianek mi bardzo pasuje, o! Odpowiedz Link
emde74 Re: potańczyłabym...:) 26.07.07, 09:49 mam imprezkę rodzinną, ale jak ich już odprawię to postaram się wpaść na moment. Odpowiedz Link
cynamonowy_kot a czy... 26.07.07, 10:14 ...taka dosc "swieza" forumka tez moglaby wpasc czy to raczej spotkanie w starym dobrym gronie? Odpowiedz Link
lilyrush Re: a czy... 26.07.07, 10:28 cynamonowy_kot napisała: > ...taka dosc "swieza" forumka tez moglaby wpasc czy to raczej spotkanie w stary > m > dobrym gronie? jakim starym????? przecież my jesteśmy wieczni młode ))) a staż tutaj-forumowy ja też mam bardo krótki Odpowiedz Link
cathy_bum Re: a czy... 26.07.07, 18:02 Cynamonowy Kocie (ależ piękny Ty masz nick!) - zaledwie dwa miesiące temu sama byłam po raz pierwszy na spotkaniu forumowym. Miałam podobne obawy, co Ty i uczciwie mówiąc stracha Bawiłam się doskonale. Niewiele czasu w sumie minęło, a znam dzięki forum wielu wspaniałych ludzi. Czyli warto - przyjdź. Pozwolę się dołączyć do zaproszenia alone33) Odpowiedz Link
cynamonowy_kot Re: a czy... 26.07.07, 20:46 dziekuje kochane w takim razie do zobaczenia! Odpowiedz Link
alone33 Re: potańczyłabym...:) 26.07.07, 15:53 Jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszamy. Kazdy z nas przybyl na spotkanie pierwszy raz i na prawde bedzie milo spotkac sie w szerszym gronie. wstepnie zarezerwowalam stolik w Zachcianku na 21, haslo:gazeta. W razie innych propozycji jestem otwarta. Mam nadzieje ze dotrze silna ekipa i bedziemy swietnie sie bawic! A wiec do soboty! W. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: potańczyłabym...:) 26.07.07, 17:57 Trochę poobijana psychicznie jestem, ale do soboty się zregeneruję) Będę na pewno. Prawdopodobnie dotrze też jeszcze jedna foremka (ze mną albo troszkę później). Odpowiedz Link
julka1800 Re: potańczyłabym...:) 26.07.07, 22:03 jesli mi sie uda "cos zrobic" z dziecmi bede, jesli nie to (( Odpowiedz Link