to.ja.kas 21.05.08, 23:32 Przez ten mecz dostanę zawału....do rana będa strzelac te karne???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salemka1 Re: Mecz cholera jasna 21.05.08, 23:35 A... to dlatego te wrzaski się po bloku ciągną.... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Mecz cholera jasna 21.05.08, 23:36 No coś Ty nie wiedziałaś????? Jak jak prawdziwy facet, tylko zamiast piwa wino piję...)) Odpowiedz Link
salemka1 Re: Mecz cholera jasna 21.05.08, 23:40 Coś tam wiedziałam niby, bo mi znajomy mówił.... Ale zapomniałam. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Mecz cholera jasna 21.05.08, 23:47 Skleroza...sa trzy powody 1. starosc 2. za duzo masła 3. brak seksu PPPP Odpowiedz Link
salemka1 Re: Mecz cholera jasna 22.05.08, 10:17 masła nie jadam..... zostają dwa powody ciekawe, w której kolejności powinnam postawić ;P Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Mecz cholera jasna 21.05.08, 23:35 NO W KOŃCU !!!!!!!!! Myślałam ze przez te czerwone diabły spać nie pójdę....a Mój miał ze mna oglądać i co robi kibic jeden......śpi....))))) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: A kto grał? 21.05.08, 23:54 Rany boskie, wredziolu !!!!!!!!!!!!!!!!! Dwie kolejki karnych a Ty pytasz czy warto było???? Finał Ligi Mistrzów był ))) Odpowiedz Link
tricolour Szmacianą kulkę kopali? 21.05.08, 23:58 I tyle emocji to budzi? Dwadzieścia chłopa latało za jedną kulką, a tysiące ryjów darło się wniebogłosy? Ja babki podrywam na to, że mnie "sport" nudzi. ) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Szmacianą kulkę kopali? 22.05.08, 00:00 Kochany mnie "poderwałeś" na to, że gębę masz niewyparzona (a powinienes rano na czczo szklanę wrzątku łyknąć)....ale na nie lubienie sportu???? Mnie byś na to nie poderwał ))))) Odpowiedz Link
manderla Re: Szmacianą kulkę kopali? 22.05.08, 00:46 tricolour napisał: > I tyle emocji to budzi? Dwadzieścia chłopa latało za jedną kulką, a tysiące > ryjów darło się wniebogłosy? > > Ja babki podrywam na to, że mnie "sport" nudzi. No,no... fajny żeś sposob znalazł. Niezawodny A to faktycznie jest zabawne jak dwudziestu facetów za pilką gania. Tez mnie to zawsze smieszyło. > > ) Odpowiedz Link
salemka1 Re: Szmacianą kulkę kopali? 22.05.08, 10:17 tricolour napisał: > Ja babki podrywam na to, że mnie "sport" nudzi. > > ) To zdradliwe jest, mojego męża też nudzi sport... tylko co z tego? Odpowiedz Link
leptis Szmacianą kulkę kopali? 22.05.08, 10:26 I tego się boję... bo On pewnie..k.....i tu mi się język urwał...pewnie gdzieś trenuje...a ja w takim błogostanie... . . . . . nie...lepiej nie...idę już... już się lepiej smerfuję...)))) Hej wszystkim))) Odpowiedz Link