Dodaj do ulubionych

podział PLANÓW

02.07.13, 00:01
Już się zaczęło. zeszyt poszły w ruch. Mamy zrobioną rozpiskę planów na tygodnie, dni. Brakuje tylko rozpiski godzinowej.

Maglują, kiedy i jakimi produktami zamierzamy wykonać plany. Jasnowidzem nie jestem ale mam propozycję dla pseudo managerów - zatrudnijcie wróżki.
Obserwuj wątek
    • p-p-i Re: podział PLANÓW 03.07.13, 22:21
      Wszędzie to samo. Jeden wielki syf.
      • elka302 Re: podział PLANÓW 04.07.13, 19:05
        A jak u Was idzie sprzedaż na klientach transakcyjnych? U nas jest nagonka, że na 20 obsługiwanych klientów trzeba sprzedać przynajmniej dwóm jakiś produkt...gdy tego nie masz to spowiedź dlaczego itd...sprawdzanie dokumentacji co mogłaś sprzedać danemu klientowi a dlaczego tego nie zrobiłaś? Mało tego...koniecznie dwa zagajenia dziennie i nie ważne, że klienci nie są zainteresowani ofertą...masz mieć i już!!! bo...wiadomo co...
        W swojej długoletnie pracy widziałam różne dziwadła ale czegoś takiego po prostu nie da się przeżyć. Ręce opadają na te wszystkie głupie pomysły aby tylko zadowolić "górę" ...o kliencie absolutnie się nie myśli. Po co to badanie potrzeb klienta skoro i tak trzeba sprzedawać to co się liczy w planach? Czy CENTRALA koniecznie chce rozp...BANK, który przez dziesiątki lat cieszył się zaufaniem u klientów? Teraz klienci mają możliwość wyboru banku i nie wahają się odejść do innego skoro u Nas taka kicha za przeproszeniem. A Nas pracowników gnębi się "białymi tablicami" i spowiedziami przed nimi ile, kiedy i jak dużo? Jak my mamy sprzedawać skoro mamy takie buble (inaczej tego nazwać nie można)?
        Jak mogę przewidzieć co sprzedam skoro nie wiem jaki klient do mnie trafi i z jaką potrzebą? Przecież to jest tak chore, że słów brakuje...
        No i wreszcie nowy produkt Konto Junior....od kołyski zakładać konta...już zaczyna się nagonka kto ma w rodzinie wnuczka, komu urodziło się dziecko...A za ten pomysł ino 5 pkt smile
        Nieźle kochana CENTRALO...całkiem nieźle chcecie dokopać pracownikom, którzy przyczynili się do wysokich zysków Banku a którzy mają z tego WIELKIE ZEROOOO
        • p-p-i Re: podział PLANÓW 07.07.13, 22:46
          Żadnego wsparcia od przełożonych. Masz mieć, wiedzieć co będziesz mieć i znać termin kiedy to będziesz mieć.

produkty mamy do dupy. depozyty jedne z najgorszych na rynku. Klienci już nie są "idiotami" i potrafią wybrać dla siebie najlepszą ofertę, która najczęściej nie jest ofertą banku PKO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka