Dodaj do ulubionych

na lekko - Spotlight

03.03.16, 09:52
Tyle rzeczy mnie dookoła ostatnio wku...rza, że pomyślałam, że napiszę o czymś dla odmiany fajnym. Byłam wczoraj. I muszę powiedzieć, jak dla mnie: świetne kino, zasłużony oskar, doskonale oddane śledztwo dziennikarskie. Polecam
Obserwuj wątek
    • mary_ann Re: na lekko - Spotlight 03.03.16, 20:39
      Chcę pójść z młodszą córką (starsza już była). Tym bardziej, ze czytałam już parę lat temu książkę na temat tego śledztwa - nie wiem, jak teraz, ale wtedy była nie do kupienia, upolowałam ją na allegro:)
    • slotna Re: na lekko - Spotlight 03.03.16, 22:39
      Bardzo dobre rzemioslo (acz moje serce skradl w tym roku Mad Max, a umyslem zawladnal Pokoj).
      • sebalda Re: na lekko - Spotlight 04.03.16, 11:16
        >Bardzo dobre rzemioslo (acz moje serce skradl w tym roku Mad Max, a umyslem zawladnal Pokoj).

Nie widziałam jeszcze Spotlight ani Pokoju, ale w Mad Maksie też jestem zakochana. Toma Hardego uwielbiam, też po filmie (jakże innym od MM) Locke.
    • maadzik3 Re: na lekko - Spotlight 04.03.16, 20:56
      To dopiszę, że filmowo zachwycił mnie też "Czas próby" (The finest hours) - i też oparte na prawdziwej historii :)
      • sebalda Re: na lekko - Spotlight 07.03.16, 10:57
        To jak już sobie polecamy, chciałam się podzielić przypadkowym odkryciem. Nie nowość, ale jeśli nie oglądacie seriali, to pewnie nie wszyscy widzieli. Brytyjski serial Black mirror: pl.wikipedia.org/wiki/Czarne_lustro
        Bardzo ciekawy, chwilami przerażający, ale przede wszystkim dający do myślenia. Naprawdę warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka