Dodaj do ulubionych

Przypominam!!

30.03.14, 23:59
Jutro ( w poniedziałek) 31.03 od 21 - macie czas w ciągu 48 godzin sporządzić swoją Mapę Marzeń
Materiały gotowe?
Życzenia (marzenia ) przygotowane? Muszą być w 1 osobie i w czasie przeszłym...
To do dzieła smile
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: Przypominam!! 31.03.14, 02:15
      Mnie marzenia z ostatniej mapy zatrzymały się w połowie drogi - do egzaminu na prawko podeszłam, ale nie zdałam, na koncercie Al Bano byłam, ale porozmawiać z nim ani sfotografować mi się nie udało, zamiast budowy domu miałam remont mieszkania. Wybrakowana jakaś jestem.
    • ag_at5 Re: Przypominam!! 31.03.14, 07:01
      dzięki smile
    • wanilkowa Algaria 31.03.14, 08:19
      Algaria proszę oświeć mnie, bo już całkowicie wszystko mi się pomieszało, materiały do mapy przygotowane od dawna i gdzieś przegapiłam datę 30 marca nów od 20.48.
      To mogę ją jeszcze dzisiaj zrobić?
      I jeszcze jedno, podpowiedz proszę, co zrobić z poprzednią mapą?
      • algaria Re: Algaria 31.03.14, 14:54
        Mapę można robić do 48 godzin od nowiu
        A zdania (życzenia mają być w czasie teraźniejszym - nie przeszłym - czyli ja mam, ja kocham ) - Dziękuję za subtelne zwrócenie uwagi.
        Teoretycznie poprzednią mapę powinno się spalić, ja swoje mam do dziś, a co tam wink
        • wanilkowa Re: Algaria 31.03.14, 15:53
          Jakie zwrócenie uwagi, Daj spokój, pomieszały mi się daty i byłam przekonana, że już mi ten termin przepadł a tu fajne infosmile
          Czyli zostawię sobie tą zeszłoroczną bo mi wyszło istne cudosmile tyle, że coś te marzenia nie bardzo się spełniły... no ale przeniosę je na ten roksmile
          Dzięki wielkiebig_grin
          • algaria Re: Algaria 31.03.14, 16:14
            To nie Ty mi zwróciłaś uwagę a Leda na priv i słusznie.. ja ostatnio zakręcona jestem jak słoik z ogórkami i pomyliłam czas teraźniejszy z przeszłym smile
    • algaria Zrobiłam :) 31.03.14, 19:34
      Myślałam że mi się nie uda, jakoś do wczoraj nie miałam nastroju a dziś... piękna jest smile
      • kashaa_35 Re: Zrobiłam :) 31.03.14, 20:07
        Tez zrobilam, zmobilizowalas mnie algario !! Moja tez ladna..
        • tekla-ja nie zrobilam... 31.03.14, 20:27
          marzen jakos specjalnych nie mam, te zwyczajne niewarte mapy...
          jest ok smile
          • leda-is-one Re: nie zrobilam... 31.03.14, 21:04
            no ....to róbcie te mapy dziewczyny,wierzyć i robic a się spełni..bo ja sie zakopałam w dołku..razem z ag-at 5 i nam tu ciasno strasznie, ale co zrobic.swojsko i razem.. dołek jak dołek.dno i dwa metry mułu,a ja w srodku tych dwóch metrów.

tianut ,potianut,nie mogut wytianut..
            mogę i po rusku.jeszcze pamietamwink kolorowych
            • algaria Re: nie zrobilam... 31.03.14, 21:26
              A może ten wasz dołek to grajdołek.. na hawajskich piaskach pod palmą na słońcu i mulatem u boku i walichą pieniędzy w sejfie wink
              • leda-is-one Re: nie zrobilam... 01.04.14, 06:16
                Racja...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..

Z Twojej strony tak to widać?

Muszę sie przesiąc,to byc może inaczej się poczuje..wink
                • leda-is-one Re: nie zrobilam... 01.04.14, 06:18
                  to było do Algariiwink
    • krakuskaa Re: Przypominam!! 31.03.14, 20:57
      Algario ja moją napisałam zdaniamismile, nie ma zdjęć, może tak być?smile
      Albo czy jutro można jeszcze zrobić???
      • algaria Re: Przypominam!! 31.03.14, 21:29
        mogą być zdania
        Ja w tym roku mam mieszaną, zdania pisałam by bardziej sprecyzować.. bo tam taki obrazek z LOVE i sercami to może mówić o wszystkim i o niczym, a jak do tego napisałam że kocham i jestem kochana to już jakoś tak jaśniej wink
    • inguszetia_2006 Re: Przypominam!! 31.03.14, 21:58
      Witam
      Daruję sobie tę mapę, bo mi z Chórami idzie za dobrze. Jak się tyle marzeń spełni to będę nieszczęśliwa. Osiądę w czwórce. I trzeba będzie zacząć psuć wszystko i od nowa rozrabiać;-P
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka