algaria 30.03.14, 23:59 Jutro ( w poniedziałek) 31.03 od 21 - macie czas w ciągu 48 godzin sporządzić swoją Mapę Marzeń Materiały gotowe? Życzenia (marzenia ) przygotowane? Muszą być w 1 osobie i w czasie przeszłym... To do dzieła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_potwor Re: Przypominam!! 31.03.14, 02:15 Mnie marzenia z ostatniej mapy zatrzymały się w połowie drogi - do egzaminu na prawko podeszłam, ale nie zdałam, na koncercie Al Bano byłam, ale porozmawiać z nim ani sfotografować mi się nie udało, zamiast budowy domu miałam remont mieszkania. Wybrakowana jakaś jestem. Odpowiedz Link
wanilkowa Algaria 31.03.14, 08:19 Algaria proszę oświeć mnie, bo już całkowicie wszystko mi się pomieszało, materiały do mapy przygotowane od dawna i gdzieś przegapiłam datę 30 marca nów od 20.48. To mogę ją jeszcze dzisiaj zrobić? I jeszcze jedno, podpowiedz proszę, co zrobić z poprzednią mapą? Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 31.03.14, 14:54 Mapę można robić do 48 godzin od nowiu A zdania (życzenia mają być w czasie teraźniejszym - nie przeszłym - czyli ja mam, ja kocham ) - Dziękuję za subtelne zwrócenie uwagi. Teoretycznie poprzednią mapę powinno się spalić, ja swoje mam do dziś, a co tam Odpowiedz Link
wanilkowa Re: Algaria 31.03.14, 15:53 Jakie zwrócenie uwagi, Daj spokój, pomieszały mi się daty i byłam przekonana, że już mi ten termin przepadł a tu fajne info Czyli zostawię sobie tą zeszłoroczną bo mi wyszło istne cudo tyle, że coś te marzenia nie bardzo się spełniły... no ale przeniosę je na ten rok Dzięki wielkie Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 31.03.14, 16:14 To nie Ty mi zwróciłaś uwagę a Leda na priv i słusznie.. ja ostatnio zakręcona jestem jak słoik z ogórkami i pomyliłam czas teraźniejszy z przeszłym Odpowiedz Link
algaria Zrobiłam :) 31.03.14, 19:34 Myślałam że mi się nie uda, jakoś do wczoraj nie miałam nastroju a dziś... piękna jest Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Zrobiłam :) 31.03.14, 20:07 Tez zrobilam, zmobilizowalas mnie algario !! Moja tez ladna.. Odpowiedz Link
tekla-ja nie zrobilam... 31.03.14, 20:27 marzen jakos specjalnych nie mam, te zwyczajne niewarte mapy... jest ok Odpowiedz Link
leda-is-one Re: nie zrobilam... 31.03.14, 21:04 no ....to róbcie te mapy dziewczyny,wierzyć i robic a się spełni..bo ja sie zakopałam w dołku..razem z ag-at 5 i nam tu ciasno strasznie, ale co zrobic.swojsko i razem.. dołek jak dołek.dno i dwa metry mułu,a ja w srodku tych dwóch metrów. tianut ,potianut,nie mogut wytianut.. mogę i po rusku.jeszcze pamietam kolorowych Odpowiedz Link
algaria Re: nie zrobilam... 31.03.14, 21:26 A może ten wasz dołek to grajdołek.. na hawajskich piaskach pod palmą na słońcu i mulatem u boku i walichą pieniędzy w sejfie Odpowiedz Link
leda-is-one Re: nie zrobilam... 01.04.14, 06:16 Racja...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.. Z Twojej strony tak to widać? Muszę sie przesiąc,to byc może inaczej się poczuje.. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Przypominam!! 31.03.14, 20:57 Algario ja moją napisałam zdaniami, nie ma zdjęć, może tak być? Albo czy jutro można jeszcze zrobić??? Odpowiedz Link
algaria Re: Przypominam!! 31.03.14, 21:29 mogą być zdania Ja w tym roku mam mieszaną, zdania pisałam by bardziej sprecyzować.. bo tam taki obrazek z LOVE i sercami to może mówić o wszystkim i o niczym, a jak do tego napisałam że kocham i jestem kochana to już jakoś tak jaśniej Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Przypominam!! 31.03.14, 21:58 Witam Daruję sobie tę mapę, bo mi z Chórami idzie za dobrze. Jak się tyle marzeń spełni to będę nieszczęśliwa. Osiądę w czwórce. I trzeba będzie zacząć psuć wszystko i od nowa rozrabiać;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link