22.04.15, 20:55
Bardzo chciałaś wróżbę na miłość to poszukam jej Lenormandami.. czas do Twych urodzin
Statek, drogi, drzewo, żmija, rózgi

Miłości to tu nie ma ale zastanawiam się czy aby będąc w Polsce nie będziesz stawała przed dylematem swojego zdrowia - jakaś pokrętna ukryta choroba może dać znać.
Tu jest tak: podróż i podejmowanie decyzji w sprawie zdrowia lekarz bądź ukryty podstęp który da znać w rózgach.

Jeśli tłumaczyć te karty na uczucia to - będziesz stawała przed wyborem a stabilizacje może Ci zburzyć jakaś podstępna kobieta z którą się pokłócisz. Jakby podróż była zalążkiem Twoich problemów "sercowych", ale z tego co pamiętam to za każdym razem kiedy przyjeżdżasz do kraju to Twoje związki z włoch się osłabiają.

Koniec roku od września:
Drogi myszy pan góra i pierścionek.

Oczywiście Ty jak zwykle tak gładko i różowo mieć nie będziesz ale dopiero pod koniec roku pojawi się jakiś Pan ale też z przeszkodami ale związek znajomość uda Ci sie w pierścionku zacieśnić.. Twoje dylematy pewnie te zdrowotne myszy zjedzą i będzie po kłopocie..
Czyli jak wyjdziesz z kłopotów ze zdrowiem i z podejmowaniem ważnych decyzji to dopiero wówczas się pan znajdzie przy Tobie nie wcześniej niż po wrześniu
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Leda 23.04.15, 07:39
      Dziękuje Ci bardzo ,no cóż,dobrze wiedzieć na czym stoję..Zdrowie,mam badania specjalistyczne jedne,może tu coś wyjdzie nie tego.Pana bumeranga właśnie pogoniłam wczoraj..któryś już raz.. jak mam mieć niespodzianki po powrocie,wiec juz to załatwiłam..
      Na ten pierścionek będę czekać z niecierpliwością.dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka