Dodaj do ulubionych

Prosze o kartę

09.01.16, 12:41
Drogie Koleżanki Wiedźmy bardzo proszę o kartę:
Jak mojej córce uda się studniówka tzn jej zadowolenie z dzisiejszego balu - jakie wrażenie zrobi i jak się będzie bawiła. Za bardzo emocjonalnie jestem zaangażowana by kartę wyciągnąć.

Weryfikacja jutro smile
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Prosze o kartę 09.01.16, 14:03
      Taka bedzie Wiedzmówny studniówka czyli:

-jej zadowolenie z dzisiejszego balu Kapłan
      -jakie wrażenie zrobi Rycerz Denarów
      - jak się będzie bawiła. 10mieczy/ 8mieczy dociagnełam

Powinno wszystko grac, będzie zadowolona, wrażenie zrobi dobre tylko coś tu z tym bawieniem będzie nie tak, niezależne od niej, może będzie czymś, kimś, zajęta, może ktoś tam będzie kto jej popsuje humor?
      No nie wiem, chciałam pomoc, wydaje mi się ze ważne jest wrażenie i generalne zadowolenie , bo tu widzę pozytywy.
      Zycze wspaniałego balu i poloneza w pierszej parze ..i szampana przedniego..i matki nie panikującej...
      niech zyje bal!

--
    • evro44 Re: Prosze o kartę 09.01.16, 14:25
      To jeszcze moja kolejna próba:
      Jak będzie wyglądać - As pucharów (mam z tym problem a kojarzy mi się z elementami złota i czerwieni tak na bogato)
      Jak się będzie bawiła - 3 pucharów ( dużo radosnej zabawy, tańca no i trunków...)
      Jakie zrobi wrażenie na innych - Rycerz mieczy (może komuś zajść za skórę krytycznymi uwagami, wywołać jakiś konflikt z osobą/ami które zachowają się nieodpowiednio. Córka może wkroczyć do akcji z powodu nadużycia przez nią/nich alkoholu). Czekam na relację. pozdrawiam Ewa
    • baba_potwor Re: Prosze o kartę 09.01.16, 15:15
      Weszły mi w rękę cygańskie, więc wyciągnęłam trzy.

Tak będzie na studniówce: Zazdrość.
      Tak nie będzie: Wróg.
      Ogólna atmosfera: Wiadomość.

Może dojść do nieporozumień, najpewniej na tle męsko-damskim, ale ostatecznie wszystko zostanie wyjaśnione i zabawa nie będzie zła.
    • inguszetia_2006 Re: Prosze o kartę 09.01.16, 16:46
      Witam
      Rycerz monet, Diabeł, 10 kielichów. Będzie się za nią jakiś Diabeł uganiał i w ogóle pachnie mi tu jakąś konsumpcjąsmile 10 kielichów, fiu, fiu...
      Pzdr.
      Ing
    • nagietek123 Re: Prosze o kartę 09.01.16, 21:29
      Takie będzie poczucie zadowolenia córki Algarii po studniówce - Wieża (6 kielichów)
      Tak się będzie dziewczyna bawić - Księżyc
      Takie zrobi wrażenie - 2 buław
      Z moich kart by wynikało, że coś się posypie... Będzie spięta, idealizowała ten bal i swój w nim udział. Jakieś plotki mogą do niej dotrzeć. W parze będzie się bawić wink Wrażenie bardzo dobre, jej partner również - wzbudzi zainteresowanie.
    • algaria weryfikacja 10.01.16, 13:09
      Fryzjer za bardzo się grzebał (ponad 2 godz) więc na ubranie i ewentualne poprawki córka miała dosłownie 15 min, przez co były przed wyjściem łzy i nerwy - zupełnie nie potrzebne. (Ledy - 10 mieczy i u nagietaka Wieża z 6 kielichami)) Uspokoiła się przez drogę, bo to była ponad godzina jazdy - studniówka była 70 km od domu...
      Zrobiła wejście "wow" zwłaszcza, że jako jedyna na balu miała asymetryczną sukienkę i do tego jasną, gdzie 3/4 młodych dam była w czerni. (te wszystkie karty monetowe, a że w doborze detali stroju córka była bardzo skrupulatna, wręcz perfekcyjna do przesady - to rycerz monet jak najbardziej oddawał klimat przygotowań i efektów jakie zrobiła)

Dużo do mnie pisała zwłaszcza na początku, zdając relacje (stąd ta karta wiadomości u baby). Młoda tak się rozkręciła i zabawiła na imprezie, że zapomniała zadzwonić po ojca (ocknęła się jak już uczestnicy zaczęli wychodzić) i wyszła ze studniówki ostatnia. A że były i drinki (nagietkowy Księżyc) to lekko na rauszu wróciła.
      Diabła Ingowego chyba nie było, a przynajmniej nic o nim jeszcze nie wiem. Chyba, że on mówił o tym przywiązaniu do perfekcji i dążeniu do ideału bez cienia luzu, czy daniu sobie marginesu na możliwość popełnienia błędu.

Wszystkim karty pokazały się idealnie. Za pomoc bardzo dziękuję.
      • inguszetia_2006 Re: weryfikacja 10.01.16, 14:41
        Witam
        Diabeł i 10 kielichów to drinki były, dużo drinków. Tak swoją drogą, jak to teraz jest? Pod stołem się pije, czy pozwalają? W sumie, większość już pełnoletnia, ale... U mnie na studniówce była prohibicja, kto chciał się napić, musiał przechytrzyć nauczycieli. Po szatniach się moczyło ryjawink
        Pzdr.
        Ing
        • algaria Re: weryfikacja 10.01.16, 14:56
          Wszystko było pod stołem, w sumie to na stole ale w dzbankach po wodzie. Oficjalnie dyrekcja zabroniła nawet powitalnej lampki szampana - choć sami nauczyciele też tylko sokami się nie raczyli. Dobrze, że w ferworze zabaw, uciech i mocnych trunków nic się nie stało i nauczyciele przymknęli oko na rozbawioną nie tylko muzyką młodzież - dorosłą, ale jednak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka