mercury_staff 19.11.13, 17:32 ty eszmera masz małen deprechen? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszmeralda.i.papugi Re: ło żesz 19.11.13, 19:58 nie uważam, ale lekarze mi ją wmawiają. Mam lęki, na tyle silne, że nie wyjdę bez tabletek z domu. Pomyśleć, że kiedyś życie było komfortowe, jakieś lęki? Abstrakcja, a jeśli już, to dotyczyć mogło jedynie staruszków, którzy nie mieli o czym rozmawiać, więc nawijali o chorobie Odpowiedz Link
mercury_staff Re: ło żesz 19.11.13, 20:07 no to samo się nie czyni jak i samo nie błyska, widocznie masz skłonności do depresji,za dużo na głowę bierzesz pewnie waży z tonę Odpowiedz Link
mercury_staff Re: ło żesz 20.11.13, 05:02 eszmeralda.i.papugi napisała: > napisz coś o sobie A co byś chciała wiedzieć ,przecież wszystko już wiesz o mnie Odpowiedz Link
mercury_staff Re: ło żesz 20.11.13, 05:02 eszmeralda.i.papugi napisała: > , za dużo mi na nią wrzucają Jak byłem majstrem kilka lat temu,swojego czasu też miałem ciężką głowę,pamiętam to jak dziś, codziennie w pracy po 10-12 godzin.Ale zawsze miałem podejście do ludzi,wiedziałem kogo na ile stać i jakoś obronną ręką wychodziłem z opresji. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: ło żesz 20.11.13, 05:13 Więc planuję jeszcze nie wiem co dokładnie, kuzyn wybecelował kilka koła na kursy i chce podjąć pracę w gdańsku, wynając tu mieszkanie z dziewczyną swoją, dziś przyjeżdżąją do mnie,mam mu pomoc załatwić ze względu takiego że mam jeszcze znajomości. Będę wyjeżdżał do Anglii chyba na chwilę lub na jakiś czas kiedy wrócę odnowię certyfikaty i chyba wrócę do fachu, znowu nastaną takie czasy że nie będę musiał patrzeć na ceny albo będę kupował co tylko będę chciał.Jestem oparciem dla żony pomimo tego że mam epizody ale krótkotrwałe to jednak jestem jej fundamentem życiowym, jest kobietą silną psychicznie ale potrzebuje mojego wsparcia które jej daję.Co tu jeszcze byś chciała wiedzieć eszmerko? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: ło żesz 20.11.13, 05:20 Ale już wiem że masz przewlekłą depresję, ja piszę o sobie ale ty nic, prawie wogule. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: ło żesz 20.11.13, 05:36 Na tym palcu u nogi na którym nosisz pierścionek zrobił mi się cały czarny paznokieć jakiś czas temu, a w nic nie uderzyłem i nie schodzi ani nie rośnie, cały czarny jest i tak sobie jest, pierwszy raz w żuciu i krótko po tamy jak napisałaś i pokazałaś na którym palcu nosisz pierścionek.Co spojrzę na tego palca to mi ciebie przypomina hahaha. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: ło żesz 20.11.13, 05:55 Dziś mam parę spraw do załtwienia, jeszcze kuzyn będzie więc odezwę się po południu a nawet pod wieczór.Napisz coś eszmerko żebym miał co czytać. Odpowiedz Link