ditta12 27.03.14, 05:50 Zdzisława Sośnicka - Aleja gwiazd. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Aleją gwiazd 27.03.14, 05:56 Temat kosmiczny ale ja lubię takie klimaty Zdzislawa Sosnicka Julia I Ja Odpowiedz Link
ditta12 Re: Aleją gwiazd 27.03.14, 06:17 "W kolorze krwi"-piosenka.Sośnicka śpiew,słowa-Marek Dudkiewicz.Coś tam jest o miłości..... "......zapłatą będzie nam kropelka Twojej krwi......" Obsesja krwi? "Julia i ja" - piosenka o miłości dwóch kobiet czy o życiu emocjonalnym wampirów? Po latach Bogdan Olewicz zdradza, że jeden z najbardziej tejemniczych tekstów w historii polskiej piosenki to owoc jego bliskiego spotkania pierwszego stopnia..." Ja się boję wejść do piwnicy bo przy wejściu jest już od lat czerwona plama od krwi,brrrrrr Odpowiedz Link
ditta12 Re: Aleją gwiazd 27.03.14, 06:23 Dziś nad ranem gdy się obudziłam usłyszałam dziwny dźwięk,kotka też się zaniepokoiła,leżała na mnie jak to ma w zwyczaju a mnie ciężko oddychać bo trochę waży. Dźwięk wydobywał się z jakiegoś miejsca w pokoju,jakby chrumkanie. Coś jest w tym pokoju,pewnie siłą nieczysta,pochrumkująca i brzęcząca i cmokająca a ja nic. Namalowałam tam kiedyś czyjś portret-bardzo ekspresyjnie na ścianie ale nie dokończyłam bo jeden chirurg zdecydował że jestem chora psychicznie i siup mnie do szpitala za słuchanie mantry. Chirurgia a psychiatria-ciekawe czym się różnią? Odpowiedz Link