Dodaj do ulubionych

Więc Ditto

28.06.14, 19:28
Położ stopy na podłodze ręce na udach skoncentruj się na szyszynce czyli na środku głowy, wyobraź sobie kolor niebieski błękitny, w kilka sekund powinnaś zobaczyć duże ,,T" a że mieszkasz na pólnocy europy to takie powinno się ukazać, ludzie z europy środkowej i wschodniej widzą małe ,,t"
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Więc Ditto 28.06.14, 19:29
      To że 25% reptilian w tym 5% innych istot i 70% ludzi w tym zamieszkuje naszą plantetę to nie bzdura! piszę poważnie bo tak jest.
      • uwierz_w_to Re: Więc Ditto 28.06.14, 19:33
        Piramidy są budowlami wielowymiarowymi,nie były nigdy budowane przez budowlańcówwink ale mniejsza z tym.Wiele różnych spraw jest dość dziwnych np nasze DNA a przynajmniej 97% jego to zwykły śmietnik.Wiem wiele rzeczy na ten temat.Ale powinien zdziwić Cię fakt że 25% populacji na naszej planecie to nie ludzie a gady.
        • uwierz_w_to Re: Więc Ditto 28.06.14, 19:38
          Z systemu Draco kiedyś zaatakowały kilka układów w tym Lyre układ z którego pochodzimy,na atlantydzie żyli ludzie na lemuri reptilianie podczas wojny zniszczyli się na wzajem.
          Zresztą długo tłumaczyć itd...Historia jest skomplikowana, do tej pory nas kontrolują, poniekąd mnie też ale nie mają na mnie wpływu.Mój umysł nie jest zamknięty w 10% potrafię go dostroićwink
    • ditta12 Re: Więc Ditto 28.06.14, 19:35
      No tak zrobiłam jak poleciłeś i faktycznie widzę duże,grube T na żółtym tle,tyle że raz przechylone na prawo a zaraz na lewo i nijak nie mogę tego ujarzmić a błękitu to już wcale nie widzę.
      Mam głowę przechylać w prawo albo w lewo?
      Dostarcz wyraźniejszych wskazówek,albo ja nie całkiem człek północy tylko jakiś mieszaniec.
      • uwierz_w_to Re: Więc Ditto 28.06.14, 19:40
        Skoncentruj się i prubuj wyciszyć i wyrównać ,,T" to ma wpływ na cały organizm a także na myśli.
      • ditta12 Re: Więc Ditto 28.06.14, 19:42
        <To że 25% reptilian w tym 5% innych istot i 70% ludzi w tym zamieszkuje naszą plantetę to nie bzdura!>

Toż ja nie neguje Twej teorii tylko stwiedzam że Eszmeralda to na pewno nie jest tym Reptialianem na pewno,ja to możliwe że Plejadianka jak kiedyś napisałeś ale Eszmeralda nie.

<Ale powinien zdziwić Cię fakt że 25% populacji na naszej planecie to nie ludzie a gady.>

Tak,to by się zgadzało,niektórzy zachowują się jak podłe,śmierdzące gady.Ja też ich rozpoznaje.Mogłabym dać żywe przykłady ale już dałam wcześniej.
        • ditta12 Re: Więc Ditto 28.06.14, 19:47
          Tak się wyciszyłam i skoncentrowałam że aż zobaczyłam dłoń co trzyma to "T"niby krzyż-aż się przeraziłam.
          • uwierz_w_to Re: Więc Ditto 28.06.14, 19:53
            To nie moje teorie że 25% reptilian zamieszkuje wśród nas.
            • ditta12 Re: Więc Ditto 28.06.14, 19:55
              A znasz konkretnie jakiegoś Reptiliana?
              po czym ich poznać?
              Ja chyba jednego mam w domu:
              https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYlJvV8yr9_N7SWzmE4i1XzXY-O4-esMPUEPNF2RwIRDnNdB7IgL1GWbDs
          • uwierz_w_to Re: Więc Ditto 28.06.14, 20:06
            Ja ditto nie mam drugiego imienia, a drugie imię zawiera symbole w hiper przestrzeni więc mam problem z ujrzeniem symbolu ale za to mam inne predyspozycje.
            • uwierz_w_to Re: Więc Ditto 28.06.14, 20:41
              Są sposoby na ich rozpoznanie, ale niestety nie mogę tego ujawnić,bo by się dowiedzieli.Oni uważają się za bardziej boskich i doskonalszych od nas ssaków,ukrywają info przed nami a my przed nimi wiele spraw, chociaż sporo ujawniamy.Wiemy wiele o nich czego się nie spodziewają.Widać nie są tacy doskonali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka