Dodaj do ulubionych

Psychoanaliza

06.03.15, 11:52
Miałem coś napisać fajnego po wyjściu, miałem ale chyba nie dam rady.Wpadło mi coś na psychoterapii do głowy,ale nie napiszę.Ja analizowałem swoje psychozy przez 15 lat,następują u mnie cyklicznie, może się skuszę i opiszę jak to u mnie wygląda ale wtedy nie miał bym już nic do ukryciawinkte fora na których pisaliśmy i piszemy to jest bardzo dobra terapia,mask bardzo wiele wniósł, dziekuję Ci Masku, czasem coś krótkiego napisał ale to trafiało.Wogóle wszystkim dziękuję za te rozmowy, czasem było źle czasem dobrze ale trudno o lepszą terapię niż w domu przy kawcesmile.To pozwala nam analizować samych siebie i innych zmusza do myślenia nad własnymi wypowiedziami i wypowiedziami innych co z czasem daje nam jakąś wiedzę może nie książkową ale praktyczną.Myślę że lubię się zastanawiać nad tymi tematami, to co było kiedyś a teraz porównując piekło i niebo,wiadomo o czym piszę dla niektórych.Samodoskonalenie uprawiamy tu dosłownie, wiedza praktyczna nas rozwija.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Psychoanaliza 06.03.15, 12:45
      Tak pięknie podsumowałeś nasze pisanie na forum Uwierzu i podobnie jak Madau dajesz natchnienie do dalszego uczestnictwa.
      Tak,też myślę że my sobie wzajemnie pomagamy pisząc przy kawce i mając świadomość że jest odbiorca po drugiej stronie w różnych krańcach świata.
      Tu ukłon w stronę Madau.
      • uwierz_w_to Re: Psychoanaliza 06.03.15, 14:16
        Prawdę Ditto napisałem, należy się jak spu kość jak to eszmera określasmile
        • madau Re: Psychoanaliza 07.03.15, 08:37
          Milo mi bardzo Ditto smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka