lezama 15.02.06, 23:39 poszukuję namiarów na sprawdzonego endokrynologa w trójmieście. Czy któś byłby w stanie mi kogoś polecić? bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, lezama Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saba76 Re: endokrynolog gdańsk 16.02.06, 10:31 ja chodze do Instytu w Redlowie dr Rosik, moze nie rewelacja ,ale i nie jest najgorsza, jak zapytasz to wytłumaczy, no i u mnie zawsze sie pyta o dzieci ( rodzilam z nadczynnością) a mlodej nawet dawala zlecenia na badania jak byla niemowlakiem. Odpowiedz Link
apsik1 Re: endokrynolog gdańsk 16.02.06, 11:42 też gdy mieszkałam w Gdyni do niej chodziłam. Ona prowadziła mnie podczas ciąży. Odpowiedz Link
kasi74 Re: endokrynolog gdańsk 16.02.06, 17:22 Witaj mogę polecić dr Babińską z AM.Bardzo symaptyczna osoba, cierpliwa, ktora wszystko tlumaczy, mozesz pytac o wszystko no i widac ze zalezy jej na pacjencie. Jak na razie mam tylko pozytywne wrazenie.Przyjmuje-oprócz AM (na Debinki 7, budynek pierszwszy tuz na przeciwko ronda przy AM, piętro II, telefon 349-28-43 lub 44, przyjmuje w piątki,ale wiem że tu jest problem z miejscami)także prywatnie w dwóch innych miejscach (w prywatnej przychodni Endomed ul.Subisława 4 , Żabianka, tel.557-72-23 lub 39, przyjmuje w czwartki od 14:00,oraz w Femina, Gdansk ul.Kowalska 5/1 tel. 305-79- 72 nie wiem w jakie dni). Pozdr. Kasia Odpowiedz Link
monikare Re: endokrynolog gdańsk 21.02.06, 19:26 dr lewczuk akademia medyczna lub swissmed lub invicta w madisonie, dr mazan prywatnie ulica chrobrego we wrzeszczu, dr sworczak-najlepszy- akademia medyczna, dr rahoń - sopot. Odpowiedz Link
beti605 Re: endokrynolog gdańsk 24.02.06, 11:06 Ja również bardzo gorąco polecam dr Lewczuk. Bardzo dobry lekarz i przy tym bardzo sympatyczna osoba. Odpowiedz Link