aga7411 Re: Damian Warszawa 24.08.06, 13:55 Jak długo byłaś w szpitalu ? Jesteś zadowolona ładnie z szyte ? Który lekarz operował ? Jesteś z warszawy ? Odpowiedz Link
asiunia_g83 Re: Damian Warszawa 24.08.06, 14:16 > Jak długo byłaś w szpitalu ? Operację miałam w środę rano (musiałam przyjechać chyba na 8 i zaraz mnie zabrali na salę operacyjną). Wypisali mnie następnego dnia wieczorem. > Jesteś zadowolona ładnie z szyte ? Zszyte jest chyba tak samo jak po pierwszej operacji w Centrum Onkologii. > Który lekarz operował ? Dr Stachlewska > Jesteś z warszawy ? Niezupełnie, okolice Warszawy Odpowiedz Link
aga7411 Re: Damian Warszawa 24.08.06, 13:57 Na co dokładnie miałaś operacje ja mam wole guzkowe które trzeba usunąć Odpowiedz Link
asiunia_g83 Re: Damian Warszawa 24.08.06, 14:23 Ja miałam jednego guzka, w marcu mi wycięli płat z tym guzkiem, okazało się, że to był rak pęcherzykowy i trzeba bylo usunąć drugi płat. Nie chciałam czekać znowu 3 miesięcy na operacje w Centrum Onkologii (jak to bylo w przypadku pierwszej operacji) i dlatego się zdecydowałam na operację w Centrum Damiana. Odpowiedz Link
aga7411 Re: Damian Warszawa 24.08.06, 15:06 Miałaś robioną biopsje i od razu wyszło że rak czy dopiero po wycięciu badali.Do Damiana poszłaś prywatnie -długo czekałaś i czy leczyłaś się tam u kogoś ? Ja mieszkam k/Torunia ale u nas w szpitalu na taką operacje lekarz mówił że ok 7 dni a mam 2 letniego synka i nie chce iść na tak długo chyba że nie będzie innego wyjścia.Ty masz ile lat ?Masz dzieci? Odpowiedz Link
asiunia_g83 Re: Damian Warszawa 24.08.06, 15:32 Miałam robioną biopsję ale z niej nie było wiadomo czy to rak czy gruczolak, dopiero po badaniu histopatologicznym sie okazało, że to był rak. Do Damiana poszłam na wizytę prywatna u dr Stachlewskiej. Operację mogłam mieć po tygodniu od wizyty ale nie chciałam bo był długi majowy weekend. Ja mam 23 lata i nie mam jeszcze dzieci. Odpowiedz Link
asiunia_g83 Re: Damian Warszawa 24.08.06, 20:21 Klasyczny obraz nowotworu pęcherzykowego, do ostatecznej weryfikacji histopatologicznej materiału operacyjnego. Dodam, że dla lekarzy nowotwór to wszystko to co narasta a więc pieprzyk itp też. Odpowiedz Link
siliana1 Re: Damian Warszawa 26.08.06, 04:14 mam do ciebie ogromna prosbe, czy moglabys mi napisac, jaki byl dokladnie opis biopsji twojego (wowczas) guzka pecherzykowatego i ile on mial mm? Odpowiedz Link
aga7411 Re: Damian Warszawa 26.08.06, 12:55 Asiunia miała guzka pęcherzykowego który jest usunięty Odpowiedz Link
osterek Re: Damian Warszawa 18.09.06, 14:01 A czy ktoś zna opinie o Dr Grzegorz Luboiński ? Odpowiedz Link
monisieczka Re: Damian Warszawa 21.09.06, 20:03 pracuej razem z dr.Stachlewska w centrum onkologii na ursynowie. podobno obok pani doktor bardzo dobry specjalista. mnie operowała dr stachlewska, ale konsultował dr luboinski Odpowiedz Link