enella 18.08.07, 15:38 w bazie lekarzy znalazlam 1 lekarza z wwy przyjmujacego panstwowo. w poniedzialek bede dzwonic, ale pewnie na banacha, to ciezko sie dostac. czy moze ktos z was zna dobrego lekarza endo z wwy, ktory przyjmuje panstwowo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia280679 Re: pytanie o lekarza, ale panstwowego 20.08.07, 17:56 Witam Na narodowy Fundusz Zdrowia w Wawie przyjmuje lekarz w Poliklinice MSWIA na ul.Sandomierskiej zdrowia życzę i pozdrawiam Odpowiedz Link
jola427 Re: pytanie o lekarza, ale panstwowego 20.08.07, 18:08 Mi poleciła koleżanka dr Stankiewicz, ona przyjmuje w szpitalu im. W. Orłowskiego na Czerniakowskiej. Zapisywałam się w lipcu i mam wizytę 15 listopada, więc z terminem nie najgorzej. Nie mam pojęcia jeszcze czy napewno jest dobra, ale koleżanka jest z niej zadowolona. Ja do tej pory byłam prywatnie, ale teraz już pewnie będę się u niej leczyła. Odpowiedz Link
dorotea25 Re: pytanie o lekarza, ale panstwowego 21.08.07, 15:34 dr.Pliszka przyjmuje na Barskiej raz w tygodniu w poniedziałki ,terminy są w miarę na pierwszą wizytę czekałam miesiąc ale to chyba dośc krótko w porownaniu z innymi mijscami chociażby na Banacha Odpowiedz Link