Dodaj do ulubionych

cytomel thybon lekarz co przepisuje, sprzedaż

17.04.19, 10:59
Witajcie

Czy ktoś ma odsprzedać cytomel/thybon, lek zawierający tylko FT3?

Można ten lek zamówić na przykład z niemieckiej apteki, ale potrzebna jest recepta. Czy możecie polecić lekarza, który skłonny byłby to przepisać, najlepiej z Warszawy ale też mogę dojechać gdzieś w razie czego, jakby lekarz przepisał ten lek. Ogólnie to jest trudno znależć kogoś, co przepisuje novothyral, więc znaleźć kogoś, co przepisze cytomel to już w ogóle jest mega trudno.
Obserwuj wątek
    • sparkin4004 Re: cytomel thybon lekarz co przepisuje, sprzedaż 17.04.19, 12:47
      Kto posiada Thybon na sprzedaż? Na doping-online jest oferowany Novothyral jakby co, teoretycznie tam powinno być też dostępne UniPharma T3 lub AbdiIbrahim Tiromel. Co do Cytomelu, czy jest dostępny tylko w USA?
      • beautiful1 Re: cytomel thybon lekarz co przepisuje, sprzedaż 17.04.19, 13:07
        no tak ale doping-online nie oferuje medykamentów medycznie sprawdzonych, chodzi mi o leki z apteki raczej. Cytomel jest dostępny w USA oraz Canada, Thybon w Niemczech, ale są po 20 mg więc kiepsko to w sumie u nas jest Novothyral gdzie jest 20 mg FT3. Kiepsko z tą czystą postacią FT3. Pytałam się, czy może ktoś używał i mu zostało, w takim sensie.
    • sparkin4004 Re: cytomel thybon lekarz co przepisuje, sprzedaż 17.04.19, 13:50
      Thybon występuje w postaci 20 mcg i 100 mcg - 50 i 100 tabletek. Cytomel oraz Tiromel mają substancję czynną liotyronina sodu (T3), natomiast Thybon ma substancję czynną chlorowodorek liotyroniny (T3), czy jest jakaś różnica między tymi dwoma wersjami T3?
      • beautiful1 Re: cytomel thybon lekarz co przepisuje, sprzedaż 17.04.19, 14:43
        no właśnie nie wiem, pewnie nie ma dużej różnicy, skoro oba te leki są dostępne w aptece, moze jakiś chemik by się wypowiedział. Jeszcze jest Cynomel 25 ug we Francji też na receptę. Dla mnie najlepsza byłaby wersja 25 ug, ponieważ potrzebowałabym właśnie 12,5 FT3, teraz biorę 10 i chciałabym lekko zwiększyć, więc wzięłabym tylko połowę tabletki. Jak próbowałam kiedyś większą dawkę, mam zawroty głowy, więc ostrożnie.
    • sparkin4004 Re: cytomel thybon lekarz co przepisuje, sprzedaż 17.04.19, 22:57
      Przy okazji, liotyronina ma wzór C15H12I3NO4, jakie wzory mają liotyronina sodu i chlorowodorek liotyroniny? Wychodzi na to, że liotyronina sodu ma niemetale z metalem we wzorze, a chlorowodorek liotyroniny same niemetale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka