Dodaj do ulubionych

do wrotka etc[forumowiczów]

15.06.05, 00:09
pozwoliłam sobie wykasować Twój i nie tylko wątek ,proponuję nie zachowywać
się dziecinnie ,to nie piaskownica ,wrotkowi proponuję jeśli musi/chce
rozwijać się w swoim wątku,dziewczynom ochłonąć i po prostu nie czytac tego
na co mogłyby się wkurzyć ,wystarczy że na tym forum ładuje się taki jeden
kretyn wszystkie wiemy jaki który podszywa się pod osobe chorą na HASHI ma
rzekomo obniżoną temperaturę ,cellulit ,brak testosteronu nie chciałabym
wrotkowi też nagminnie kasowac postów w związku z czyum żadnym mięsem nie
będziemy się rzucać,sorry ,jak ktoś ma frustrację polecam bicie talerzy albo
kicboxing!!!
To Tyle mam nadzieje że jak włączę po południu kompa nie będę się musiała
powtarzać!!!
Obserwuj wątek
    • katerina24 Re: do wrotka etc[forumowiczów] 15.06.05, 00:14
      Jako 3 administratorka o ile Ula nie zabierze mi tej funkcji zaznaczam że
      każdy może wierzyć w co chce ,protokół nie został udowodniony,miło ze wrotek z
      nami się podzielił info i tyle temat uważam za skonczony i jeśli nie chcemy
      zgrzytów na forum ,aby wszystko w necie przebiegało sprawnie[co rzadko zdarza
      się w życiu]radzę WSZYSTKIM po prostu na nie wpisywanie się do wątku który
      zasial ferment na naszym forum ,serdecznie pozdrawiam Kaśka
    • to-ja-007 Re: do wrotka etc[forumowiczów] 15.06.05, 10:15
      Kasiu
      zgadzam sie z Toba. Protokol zostal wymyslony pod katem sarkoidozy. Moze i na
      ta chorobe dziala. Jednak na temat zwiazkow Hashimoto z bakeryjnymi zapaleniami
      jest stanowczo za malo wiadomo zeby ktos z Hashimoto myslal o protokole powaznie.

Jak Wrotek chce na swoim ciele eksperymentowac - jego sprawa. Chlopak musi byc
      bardzo zdesperowany i stad ta wiara ze mu protokol M. pomoze i dlatego broni go
      tak zaciekle gdy ktos "ma czelnosc" miec jakies watpliwosci. Nie wiem moze
      wydaje mu sie ze to dla niego ostatnia deska ratunku i dlatego nie widzi on ze
      tego typu eskperymenty, bez porzadnych badan serologicznych sa bardzo ryzykowne.
      Po pierwsze protokol M. wcale nie musi poprawic jego stanu zdrowia po drugie
      wrecz moze go pogorszyc. Nie wiem skad ta niezachwiana pewnosc ze akurat
      protokolem M. daje sie wyleczyc wszystkie choroby autoimmunolog. Mnie sie podoba
      taka hipoteza - bo zawsze to lepsze niz nic. Ale to jest na razie hipoteza.
      Problem w tym ze kazda hipoteze trzeba najpierw udowodnic zanim sie zacznie
      przeprowadzac jakas terapie na ludziach.

Nie wiem dlaczego nie zrobiono badan serologicznych. Czy tak trudno przebadac
      ludzi ktorzy maja odpowiednie choroby autoimmunolog. na obecnosc pewnych
      bakterii? A moze zrobiono te badania i z nich nic nie wynika?
      Jesli ktos ma dobre pomysly w stanach to dostaje pieniadze na badania (po
      aplikowaniu ale tak jest na calym swiecie), dlatego naprawde fakt zalecania tego
      protokolu wszystkim chorym na choroby autoimmunolog. bez odpowiednich wynikow
      badan - wg mnie niekorzystnie swiadczy o Marshalu.

Ponadto niekorzystnie swiadczy o Marshalu rowniez to ze wszytkie objawy
      interspretuje sie przez pryzmat objawowo Herxheimera. Na jego forum sa zwykle
      osoby ktore maja kilka chorob autoimmunolog. - widzialam 1-2 ktore rowniez maja
      jakies problemy z tarczyca. No i u jednej z nich objawy nadczynnosci tarczycy
      zostaly zinterpretowane jakop "herx". Marshal sam sie pryzznal ze sie nie zna na
      tarczycy i polecil skonsultowac sie z jego wspolpracownica. Ta rowniez nie
      pomyslala o tarczycy a wszystko wyltumaczyla "herxem".Dla mnie to dyletanctwo i
      tyle.

Dlatego Wrotek - mozesz sie konsultowac z Marshalem, ja bym sie bala zaufac
      komus takiemu. Tym bardziej ze gosc nie ma zielonego pojecia o chorobach
      tarczycy i sam sie do tego przyznaje.

pozdrawiam
      ula
    • mala_diablica Re: do wrotka !!! 16.06.05, 18:31
      DO WROTKA!!!
      Prosiłabym o nie przysylanie mi na skrzynke artykułow o Boreliozie... Temat ten
      mnie nie interesuje. Jezeli jeszcze nie zauwazyles to jest to forum o chorobie
      Hashimoto a nie Boreliozie. Bede wdzieczna za nie przysylanie takich materialow.
      Z GOEY DZIEKUJE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka