to-ja-007 14.07.05, 18:35 Kochane Niestety musze zrobic dluzsza przerwe w bywaniu na forum. Wszelkie kwestie formalne, organizacyjne prosze kierowac to wybranej z administratorek: hashi-tess, nitca, katerina24 oraz pakawsm pozdrawiam ula Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_diablica Re: znikam 14.07.05, 20:03 Mam nadzieje, że po dłuższej przerwie wrócisz ponownie na forum. Znikasz tak tajemoczno Pozostaje tylko życzyć zdrówka Pozdrowionka Odpowiedz Link
to-ja-007 Re: znikam 14.07.05, 20:11 Ja tez Ci zycze zdrowka. A tajemnicy wcale nie chcialam robic po prostu to pare rzeczy sie zebralo np. remont, zalegle wakacje, zmiana pracy, przeprowadzka itd. ... dluzsza historia. Odpowiedz Link
candy74 Re: znikam 14.07.05, 20:18 Smutno będzie bez Ciebie i Twojego rozsądnego podejścia do sprawy. Odpocznij, wyremontuj się, przeprowadź i wracaj do nas!! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
mala_diablica Re: znikam 14.07.05, 22:19 Ula ma bardzo konkretne podejście do wszystkiego.. więc juz odczuwam jej brak Hmmm mam nadzieje, że więcej będziesz miała odpoczynku niż pracy Myślałam, że szykuje się odpoczynek od wszyskiego.. hihi Buziaki i do usłyszenia Odpowiedz Link