merra2 15.02.07, 21:38 Czy ktoś mając hashimoto, podejrzenie tocznia, ANA, leukopenię, decydował się na IVF? sama nie wiem gdzie się udać, żeby zajęli się mną jak trzeba, myslałam o Novum ale nie mam pewności. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajacowna Re: IVF a Hashi/ toczeń? 15.02.07, 22:58 ja planowalam ISCI. Ostatecznie sie nie zdecydowalam (wybralam adopcje).Sparalizowal mnie strach... co bedzie jak moje hashi wszystko popsuje? jak odpowiem na stymulacje..i jaka reakcja bedzie na hormony tarczycy. Ja kierowalam sie w strone centrum ivf u dr Janeczki.Novum to podobno cos w rodzaju fabryki.Czy to dobrze... hmmm mnie nie dokonca to przekonuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mongra Re: IVF a Hashi/ toczeń? 17.02.07, 17:51 Merra, może wybierz się tam i skonsultuj - będziesz znała wszystkie za i przeciw z pierwszej i kompetentnej ręki. Ja co prawda leczyłam się w Invimedzie i nie INF, ale "tylko" stymulacja i sterydy, ale moje "szczęście" właśnie skończyło 5 miesięcy i chyba wszystko jest w porządku. Pozdrawiam Odpowiedz Link