king_of_rats 11.12.14, 08:24 pierwszy raz o to tu proszę zaraz idę do szpitala-mam nadzieję,że mi wytną woreczek i będę miała wreszcie spokój. no i schudnę przy okazji tylko sraczki z nerwów dostałam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: trzymajta kciuki 11.12.14, 08:54 sraczka to dobrze - nie beda robic juz lewatywy po operacji schudniesz same plusy Odpowiedz Link
olinka20 Re: trzymajta kciuki 11.12.14, 09:48 Schudniesz schudniesz, ale czy to warto? Tyle ciuchów trzeba wymieniac Odpowiedz Link
king_of_rats Re: trzymajta kciuki 12.12.14, 18:18 na razie leżę bezproduktywnie na chirurgii- okazało się,że było tyle stanów ostrych,że nie zmiesciłam się w kolejkę i czekam do poniedziałku na szczęscie przypadkiem leżę na całkiem osobnej sali z młodziutką dziewczyną-bo poza tym same babcie z różańcami... Odpowiedz Link
one-smutasek Re: trzymajta kciuki 12.12.14, 18:59 Różaniec jak znalazł, nastroisz się przed świętami Kciuki zacznę trzymać od poniedziałku Odpowiedz Link
capa_negra Re: trzymajta kciuki 12.12.14, 22:27 Oj to nie pojesz w święta... oczywiście kciuki trzymam Odpowiedz Link
mandziola Re: trzymajta kciuki 13.12.14, 00:57 Dobrze będzie Ja miałam pierwszy w życiu atak woreczka, który wylał, po czym dostałam żółtaczki mechanicznej i musiałam mieć ECPV. Dopiro po szcepieniach na zółtaczkę 3 m-ce później przyjęli mnie na oddział i wycieli. Będziesz spała więc nawet nie będziesz wiedziała co i jak. Po laparoskopi ciągna szwy bo sa mał (jakies 3 - 4 szwy) ale jest ich duzo ja miałam 6. A potem poezja przez te dwa m-ce od ECPV do laparoskopii śliniłam sie na widok jajaka w majonezie, bo jak zjadłam ćwierć natychmiast ból. teraz to jest bajka. W czasie tych zabiegów schudłam 10 kg. Będzie dobrzeP Odpowiedz Link
king_of_rats Re: trzymajta kciuki 17.12.14, 17:42 już jestem po. dziś wyszłam ze szpitala. cierpię i mam dosyć choć wiem,że to stan przejściowy i szybko minie. z trudem wytrzymałam 1,5 doby po zabiegu. nie spodziewałam się takiego aż bólu. ale na szczęście mam to już z głowy. dzięki za kciuki Odpowiedz Link