dachowiec.fernando 19.04.06, 04:29 co sie z wami koty dzieje, no i z waszymi ludzmi, ze nikogo tu nie ma... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roborobi Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 19.04.06, 08:39 Jestem przecież, prosiłem o urlop Odpowiedz Link
funghettino Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 19.04.06, 17:48 maya ma szlaban na komputer za wykopanie calej ziemi z doniczki biednej choinki ledwie zywej i rozdeptanie tejze ziemi po calym balkonie i podlodze w domu (deszcz padal kiedy kopala). ma wiec szczescie ze nie uzyje jej jako mopa do mycia balkonu....i prosze sie mi tu nie krzywic ze koty po to sa zeby w doniczkach kopac... Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 20.04.06, 04:15 ooo... moze ona ma talent ogrodniczy... ja nigdy nie kopalem w doniczkach, chociaz bardzo lubie skonsumowac to zielone co z nich wyrasta Odpowiedz Link
roborobi Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 20.04.06, 08:32 Widocznie kocice tak mają, że kopią, moja ma taka ulubioną gdzie nawet jej jako kuweta służy Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 20.04.06, 04:16 no niby tak... wiosna nie wiosna, wracam spac Odpowiedz Link
roborobi Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 20.04.06, 08:34 Fernando, wydaje mi się, że to było zaproszenie do amorów, a Ty spać idziesz? Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 20.04.06, 17:38 ooo, amory w moim wieku... ja 10 lat skonczylem juz dawno Odpowiedz Link
roborobi Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 20.04.06, 19:02 no nie wiem, ma to jakieś znaczenie? Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 20.04.06, 19:43 tak ma! ja ostatnio kocham spac! Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 22.04.06, 01:37 no jak bylem mlody to wolalem aktywny styl zycia moglbys zapytac te zielenine ktorej wytluklem doniczki, gdyby nie to ze poszla sobie do wielkiej cieplarni w niebie Odpowiedz Link
roborobi Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 22.04.06, 09:18 OK. Wtedy spałeś 10 godzin, a teraz ok. 20 i tak 4 godziny zostaja na romanse Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 22.04.06, 17:47 no tak, ale zobacz jak mnie dziewczyny olewaja, nawet jakbym chcial romansowac to nie ma z kim Odpowiedz Link
maglietta Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 23.04.06, 00:30 ja jestem, tylko musialam kobite moja od kompa odciagnac, bo jakas kare podobno mam (za co nie wiem, bo to przeciez choinka mnie w sposob perfidny ziemia atakuje,ale nikt mi nie wierzy oczywiscie...) no, wiec romansowac mozemy Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: miauuu! jak tu pusto ostatnio! 23.04.06, 03:00 miau miau! to lubie! dasz sie polizac po szyjce? bo ja to ogromnie lubie, mrrrr... Odpowiedz Link