28.03.08, 23:56
Witam
Szukam bardzo dobrego jasnowidza, który jest w stanie zobaczyć i opisać
zdarzenia z przeszłości.
Będę wdzięczna za każde info.
Mój mail: sunshine336@wp.pl
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ludmisia234 Re: JASNOWIDZ 01.06.14, 16:07
      ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl
      • danuta99 Re: JASNOWIDZ 04.04.20, 11:43
        od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
        ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
        koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
    • doger15ej Re: JASNOWIDZ 29.06.14, 14:05
      1
      • doger15ej Re: JASNOWIDZ 29.06.14, 14:06
        Toruń telefon 725 444 861
    • marika_w Re: JASNOWIDZ 07.02.20, 09:13
      sun.2 napisała:

> Witam
      > Szukam bardzo dobrego jasnowidza, który jest w stanie zobaczyć i opisać
      > zdarzenia z przeszłości.
      > Będę wdzięczna za każde info.
      > Mój mail: sunshine336@wp.pl
      > Pozdrawiam

Kochana ja korzystam z usług jasnowidzącej Aljeny, www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena wyjątkowa o wielim darze kobieta, która swoim doświadczeniem zaskakuje mnie podczas każdego kontaktu. Długo szukałam profesjonalistki, która ceni sobie sztukę magii a nie kasę. Od 2 lat systaymtycznie się z nią kontaktuje i mogę Ci ją polecić. Dodatkowo wspiera się tarotem.
    • gromczyni12 Re: JASNOWIDZ 23.02.20, 22:15
      www.wrozkahanna.pl
    • agnieszkanowwwb Re: JASNOWIDZ 23.09.21, 18:15
      polecam sesje telefoniczne z Panią Sarą . Rozmowa z nią wpłynęła na mnie bardzo kojąco. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałam. Tel do niej 784 676 783
    • grazynahagb Re: JASNOWIDZ 09.10.21, 14:49
      Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem bardzo zadowolona.
      Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;)
    • helkawer123aa Re: JASNOWIDZ 27.12.21, 17:04
      Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy online też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • anastazjahgh11 Re: JASNOWIDZ 19.01.22, 20:46
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • romanta12w Re: JASNOWIDZ 27.01.22, 16:46
      Moi drodzy, jestem zachwycona umiejętnościami wróżki Sary,od kilku lat korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona,szybkie terminy i duża precyzja, w moim przypadku nawet dzień się potwierdził, gorąco polecam email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klaudynkawid12 Re: JASNOWIDZ 24.04.22, 20:36
      polecam Wam świetną wróżkę online Sarę- precyzyjna, konkretna ,bardzo miła i szybkie terminy, nic dodać nić ująć, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • rubinsonklikd12 Re: JASNOWIDZ 30.04.22, 15:44
      Ja polecam Sarę, gdzie w przeciwieństwie do innych o nic nie pyta tylko sama z siebie mówi i wykonuje wróżbę, bardzo wysoka precyzja i sprawdzalność nawet szczegóły o których poza mną nikt nie wiedział, eamail do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka