Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    25.04.11, 19:08
    Jestem na drugiej terapii, ktora zmieża ku końcowi. poprzednia skonczyłam, były problemy, ale teraz dla mnie to jakieś nieporozumienie.
    Jestem rozczarowana i chcerzucić terapię. Mam juz tego wszystkiego DOŚĆ!
    Uważam, że jestem niereformowalna i zamiast terapia mi pomóc wpędza mnie w większy doł i znów się pojawiły myśli samo + subdepresja. K*^#a NIE!
    Obserwuj wątek
      • melazja Re: terapia 26.04.11, 23:41
        Sowanko zmień terapeutę, miejsce terapii, może nurt ale nie przerywaj.
        Dwa razy przerywałam terapię bo albo wydawało mi się, że już jest ok, albo miałam jej dość i za każdym razem wracałam po jakimś czasie w gorszym stanie.
        Teraz też mam jej dość, wydaje mi się że grupa mnie czasem nie rozumie, jestem rozżalona z powodu odejścia mojej terapeutki ale wiem, że nie mogę jej ot tak przerwać, że szkoda mi zaprzepaścić kawał czasu i własnej pracy.

Trzymaj się.
        • sowanka Re: terapia 27.04.11, 09:41
          Pi***nęłam terapię w 3 diabły. Rzuciłam. Nie wiem, czy dobrze zrobilam. Ale chyba nie chce już nigdzie wracac.
          • blackglass Re: terapia 29.04.11, 11:27
            Słusznie skoro pogłębiało to u Ciebie złe stany- to bez sensu taka terapia.
            A na jaka chodziłaś?

Mi wszyscy mówią ze najlepsze są te stacjonarne i aj sie przymierzam ale to 2 miesiące dzień w dzień od rana do popołudnia.
            • sowanka Re: terapia 29.04.11, 16:05
              sęk w tym, że chyba dawała :/ ale ja tego nie zauważyłam, teraz coś zauwazyłam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka