Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

VITAMED terapia

05.05.06, 07:19
    witam witam. chciałam poprosić Was o opinię. dostałam się na terapię DDA w
    Vitamedzie przy ul. Wileńskiej w Warszawie. właśnie usłyszałam że tam nie jest
    ciekawie. proszę Was o opinię, jeżeli mieliście coś wspólnego z tym ośrodkiem.

zastanawiam się też, czy lepsza terapia grupowa czy indywidualna? byłam już na
    grupowej na sobieskiego... ale o indywidualna "sponsorowaną" przez nfz chyba
    trudniej...
    poradzcie, proszę.
    Obserwuj wątek
      • merisea Re: VITAMED terapia 05.05.06, 07:20
        tel 473 79 07
        ul. Wileńska 18.

są jeszcze wolne miejsca, a grupa rusza już niedługo :)
        • anis79 Re: VITAMED terapia 05.05.06, 14:24
          Jestem na grupowej od końca lutego. Jak dotąd nie mam żadnych zastrzeżeń.
          • merisea pytanie 05.05.06, 17:25
            a czy możesz mi powiedzieć na ile czasu jest zaplanowana terapia i kto ją
            prowadzi? no i jeżeli możesz mi zdradzić... czy widzisz jakąś poprawę? :)

pozdrawiam
            • anis79 Re: pytanie 05.05.06, 20:20
              grupowa 1 x w tyg przez 2h zaplanowana na ok rok
              Poprawa po kilku spotkaniach? Musiałbym być superhipergeniuszem... albo nie mieć
              problemu ;) Raczej widzę efekt tego, co się działo w moim życiu przez ostatni
              rok (fora, lektury o dda itd). Największa zmiana to uspokojenie. Mniej wahań
              nastrojów, a jeśli są, to nie trwają godzinami i ich 'amplitudy' są mniejsze.
              Łatwiej mi widzieć przyczyny tego co i jak się ze mną dzieje. I po pisaniu przez
              rok o tym co mnie uwiera łatwiej mi mówić na spotkaniach.
              • merisea Re: pytanie 06.05.06, 19:13
                anis, a co że tak powiem dolega/dolegało Ci jako DDA. ja nie ukrywam że cierpię
                na nerwicę, mam wiele fobii. mam nadzieje że uda mi się powalczyć z tym na
                terapii dla DDA.
                • anis79 Re: pytanie 06.05.06, 20:05
                  Mam właściwie większość cech typowych dla DDA, ale żadnych nerwic, ani fobii
                  zdiagnozowanych nie mam.

merisea napisała:
                  > mam nadzieje że uda mi się powalczyć z tym na
                  > terapii dla DDA.

Hmm... nie wiem czy się leczy to razem, ale tak na babski rozum, to jeśli mają
                  związek z byciem DDA, to czemu miała by Ci terapia i w tej kwestii nie pomóc? :)
                  • tooinvolved Re: pytanie 06.05.06, 20:25
                    merisea odbierz maila:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka