05.11.06, 23:40
Ostatnio zamontowałam u siebie w mieszkaniu Rolety! Jestem Bardzo zadowolona.
Są śliczne, czekałam na nie krótko. W związku z Pytaniami sasiadów pragnę sie
podzielić z mieszkańcami namiarem na Pana który mi je zrobił i zamontował.
Oto Numer 508-399-101. Pan Sebastian. Polecam
Obserwuj wątek
    • abrd Re: Rolety 05.12.06, 08:18
      Kochanieńka, ale powiedz coś więcej o tym fachowcu. Czy montuje wszystkie
      rodzaje rolet i przede wszystkim czy jest tani;)
      Pozdrawiam
      • marigrz Re: Rolety 10.12.06, 23:56
        JA zakładałam u Siebie rolety przyszybowe tzw w kasetkach. Takie chciałam ale z
        tego co wiem miał i inne rodzaje. Wybrałam go dlatego ze oferta cenowa sporo
        niższa niż u konkurencji.
        • camelosiem Re: Rolety 05.03.07, 08:21
          JA POLECAM ROLETY Z FIRMY żALMAL ZROBILI MI JE Z DNIA NA DZIEń PO BARDZO
          KONKURENCYJNYCH CENACH ( DUżO CZASU POśWIęCIłAM NA PORóWNANIE CEN U KONKURENCJI
          I Są ZDECYDOWANIE NAJTAńSI)
          0-600-505-843 ; WWW.ZALMAL.COM.PL/N
          • np Re: Rolety 21.04.07, 22:11
            Na swoje nieszczęście związałem się z firmą Żalmal w Warszawie (bo podobno są
            profesjonalni). Zamontowali mi rolety na okna, jak później się okazało 4 na 7
            miały większe lub mniejsze usterki. Po pierwszej reklamacji monter (oczewiście
            ten sam co i napsuł) przybył w miarę szybko, ale stwierdził, że to raczej
            problem krzywych ram okiennych, a nie rolet.

Po 3 tygodniach zaczeły odklejać się prowadnice od ram, a zatem zgłosiłem
            reklamacje po raz kolejny. Tym razem juz nie był taki skory, co prawda człowiek
            przy telefonie w firmie umówił się ze mną na konkretny dzień i godzinę, ale
            niestety monter się nie zjawił, a nawet nie uprzedził że nie przyjdzie (czekałem
            go przez cały wieczór). Próby wyjaśnienia w centrali dlaczego on nie był u mnie
            jak było umówione skończyły się niczym - tradycynie obiecywali oddzwonić za pół
            godziny/jutro, ale tak i nie oddzwonili. W następnym terminie monter już
            przyszedł i "naprawił" wszyskie usterki... Był w środę, dziś jest sobota - 2 z 4
            podklejanych prowadnic znowu odkleiły się od ram. W poniedziałek znowu będę
            dzwonić do Żalmalu z kolejną reklamacją, coś czuję że nie ostatnią....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka