Dodaj do ulubionych

Mag - zawodowo

28.02.18, 19:13
Jakiś czas temu zadałam kartom pytanie co można powiedzieć o moim życiu zawodowym, przyznaję dość niefortunne pytanie, bo głowię się i głowię nad tymi kartami teraz uncertain wyszły MAG, 4 MIECZY, 7 DENARÓW. Jakbym miała opisać 4 mieczy i 7 denarow to bym powiedziała, że mam uczucie, że stoję w miejscu, moja kariera utknęła, jest stabilnie i pewnie, ale też taki przestój i analiza co dalej robić, którą ścieżką ruszyć, ale powoli i mozolnie buduję swoją przyszłość pod względem majątakowym (denary), muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać na wyniki swoich dotychczasowych działań. Ale mag? Mam możliwość zmiany swojej sytuacji zawodowej, pracy na własny rachunek, czyli zmiana bardzo przeze mnie pożądana, ale muszę zebrać siły, wszystko dobrze przemyśleć i uzbroić się w cierpliwość. Tylko taka interpretacja mi się nasuwa..
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Mag - zawodowo 03.03.18, 20:48
      Ja lubię Maga. Jest niesamowicie twórczy. To typ osoby, która nie wie, że coś się nie da zrobić. Nie przyjmuje tego do wiadomości i po prostu to realizuje. To jedynka. Innowator, zaczątek wszystkiego. Mag w pozytywie nie ma złych intencji i w zasadzie nawet jego manipulacje słowne wydają mi się kreatywne. W negatywie to można różnie na to patrzeć. W połączeniu z innymi kartami to po prostu może być cwaniak i kłamczuch, myślący o swoich potrzebach.
      Twoje karty świadczą, że masz pomysł na siebie, który chcesz zrealizować. Mam wrażenie, że to co masz w tej chwili podcina Ci skrzydła i wpycha Cię do tej skrzyni z 4 denarów. Najwyraźniej sama czujesz, że zmiany muszą nastąpić bo na nie czekasz. Podjęłaś już pewne inwestycje i zastanawiasz się czy są słuszne. Jednocześnie nie chcesz rezygnować ze skrzynki w której się znajdujesz. Energia Maga może rozsadzić tą skrzynkę ale ogólnie chyba karty radzą, żeby powoli bo to nie jest jeszcze ten czas.
      • monkaaa85 Re: Mag - zawodowo 12.03.18, 17:26
        Mag jest też ostrożny i sprytny więc wszystko w swoim czasie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka