Dodaj do ulubionych

Rumuński hit podbija Polskę

IP: *.free.aero2.net.pl 31.03.13, 23:27
www.youtube.com/watch?v=2iUGfURqyhs
Co o tym sądzicie? :)
Obserwuj wątek
    • rumuniatko Re: Rumuński hit podbija Polskę 01.04.13, 20:14
      Rumuński hit? gdzie to to jest hitem? Hitów rumuńskiej muzyki pop, dance można naprawdę posłuchać na całym świecie, a to to coś, to zwykłe taksówkowe manele ;). Takie niby polskie disco polo, ale polskim wykonawcom tego rodzaju muzyki, życzyłbym muzykalności, głosów takich, jakie mają maneliści...
      • napolnoc Re: Rumuński hit podbija Polskę 05.04.13, 23:44
        Dokladnie, rumunskiego popu slucha cala Europa, nawet nie wiedza, ze to rumunskie, bo spiewane po ang. Zas to z linku, to zwykle disco polo w wydaniu rumunskim, zreszta, kawalek stary. To raczej na taki zart zakrawa, niz na serio ;)
        • Gość: Heat rumanese Cygany to pasorzyty? Heat gitano! IP: *.182.40.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.04.13, 20:13
          Calor heat gitano auf Bucuresti? Si seńor!

• rumuniatko Re: Cygany to pasorzyty? Heat gitano! 11.04.13, 21:12
            mówisz brakuje opieki psychiatrycznej?
            czy może pierwszej klasy szkoły podstawowej?
            • Gość: Gitano Re: Cygany to pasorzyty? Heat gitano! IP: *.181.199.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.13, 10:02
              Hit on me if you can :)
    • Gość: Artur Re: Rumuński hit podbija Polskę IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 10:29
      Raczej kit aniżeli hit :P
      • Gość: s16 Re: Rumuński hit podbija Polskę IP: *.rdsnet.ro 05.04.13, 11:13
        Ja nie wiem, czy to w ogóle jest hit, nawet w Rumunii. Na co dzień słucham tu radia i nigdy tego nie słyszałam. Albo widocznie słucham nie tę stację, która to "dziełko" uznaje za hit.
        • Gość: vigo Re: Rumuński hit podbija Polskę IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.13, 14:45
          to jest lepsze, ale chyba nie z Rumunii www.youtube.com/watch?v=be7O4m9rOZE
        • Gość: Buna! Re: Rumuński hit podbija Polskę IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.05.13, 19:57

Buna! Czesc. Czy moglbys podac pare linkow do fajnej dobrej rumunskiej muzyki? czego sie dzis slucha w Bukareszcie i okolicach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka