Dodaj do ulubionych

STUDIA PODYPLOMOWE- KTORE NAJLEPSZE?

22.02.11, 11:43
witam, ja z kolei jestem absolwentka 5 letnich studiow magisterskich psychologii, 2 ostatnie lata pracowalamw uK w szkole specjalnej z mlodzieza autystyczną, teraz chce wrocic do kraju i zaczac podyplowmke z logopedii,
moje pytanie brzmi ktora uczelnia ma najlpesze studia podyplomowe z tego zakresu? nacisk chcialabym polozyc na teorie

z gory dziekuje za ewentulane odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • maja_sara Re: STUDIA PODYPLOMOWE- KTORE NAJLEPSZE? 22.02.11, 20:37
      Wejdź na strony interesujących Cię uczelni, tzn tych które ewentualnie bierzesz pod uwagę, i porównaj oferty. Będziesz wtedy miała podane wszystko, jak na dłoni. To najlepsze źródło, bo właśnie tam znajdziesz informacje o tym jakie przedmioty, w jakiej ilości i z kim będą prowadzone. Na forum prawdopodobne jest to, że większość będzie zachwalać swoją uczelnię, ewentualnie ją odradzać, nie podając konkretnej alternatywy. I dalej nie będziesz wiedziała, kto, czego i gdzie uczy. Teorii, jako takiej, nikt Ci lejkiem do głowy nie wleje, więc teoretycznie możesz studiować wszędzie wink
    • megi2507 Re: STUDIA PODYPLOMOWE- KTORE NAJLEPSZE? 09.03.11, 12:20
      Logopedia to nie sama teoria, piszesz ze jesteś po psychologii ro studia nie tylko teoeretyczne ale także praktyczne.
      Wiele jest uczelni które dobrze kształcą logopedów UKSW Warszawa, UMCS Lublin. Dobrze jest jednak popytać ludzi co uczelnia oferuje nawet jeśli ludzie wychwalają swoja co nie zawsze tak jest.. UKSW, , UMCS maja dobrych praktyków i to jest bardzo ważne dla pracy przyszłego logopedy. Nie polecam neurologopedii na UMCS
    • faficzek1 Re: STUDIA PODYPLOMOWE- KTORE NAJLEPSZE? 30.03.21, 11:42
      COSINUS smile
    • belamom555 Re: STUDIA PODYPLOMOWE- KTORE NAJLEPSZE? 13.04.21, 11:38
      COSINUS
      Co roku największa liczba uzyskanych tytułów technika i zdanej matury
      Jedyna całkowicie bezpłatna sieć szkół dla dorosłych i młodzieży
      Tylko szkoły o uprawnieniach szkół publicznych (prowadzone zgodnie z programami MEN, nadające uprawnienia do wykonywania zawodu w całej Unii Europejskiej)
      Uczymy nieprzerwanie od 24 lat, ciesząc się doskonałą opinią

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka