IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 06:29
Panie Wokulski, prosimy o odezwanie się i nowe pomysły. Brakuje nam pana.
Piszę wprawdzie w swoim imieniu, ale myślę, że nie tylko.
Obserwuj wątek
    • vokulski Re: Wokulski 27.06.05, 09:47
      Dziękuje , poczułem się doceniony ;-)

ale jak na razie pomysły nie wzbudziły żadnej dyskusji , więc cel nie został
      osiągnięty :-(

Ja jestem wielbicielem pomysłów nowatorskich , chociaż coraz bardziej się
      zastanawiam czy nie jest prawdziwe postępowanie w stylu jak jest 3 sklepy rybne
      to otwórz czwarty

• Gość: Jur Re: Wokulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:52
        Dziękuję za powrót. Mnie osobiście zainteresowała ta informacja , związana z
        językami obcymi, której po prostu nie zrozumiałem. Znam 2 języki obce, ale w
        tej chwili tradycyjne sposoby przerabiania tychże na pieniądze - przechodzą
        kryzys. Dlatego zastrzygłem uszami, kiedy usłyszałem o czymś nowym. Jeżeli
        zechce Pan odpowiedzieć, to na wszelki wypadek podaje prywatny adres:
        arturus49@wp.pl Pan ma pomysły niekonwencjonalne - dlatego pozwalam sobie
        zawracać Panu głowę.
        Szczere pozdrowienia
        • vokulski Re: Wokulski 27.06.05, 12:46
          ok więc sprawa ma się tak że trzeba by stworzyć prosta stronę z informacjami na
          temat nauki angielskiego itp ogolnie przyjazną dla urzytkowników , i z tej
          strony moznaby siciągać tak jak muzyke w formie mp3 nagrane książki w różnych
          językach , oczywiście niestety nie młode tytuły bo chyba prawo autorskie działa
          do 70 lat wstecz ,
          oczywiście w zależności od pomysłowości autora moga byc różne stopnie np dla
          zawansowanych gdzie byłyby tylko co trudniejsze tłumaczenia dograne , albo po
          prostu prawie cała fraza dla poczatkujących

Dalej idąc nagrania można kupić mozna tez zlecić nagranie wersji papierowych
          albo po prostu mając sprzęt nagrać samemu

itp , ogólnie taki zarys , kasy raczej wielkiej z tego nie będzie bo są usługi
          p2p darmowe itp ale jakieś dodatkowe pieniądze na pewno by wpadły ,
          niestety kosztem by było dotacie z informacją do osób uczących się języków

Jest to fajną alternatywą dla ludzi którzy mają mało czasu i chcą go
          wykorzystać z korzyścią dla siebie

A dodam że się nie zagłębiałem w temat praw autorskich i mogę się mylić , więc
          jak ktoś ma dobre info może mnie skorygować
      • Gość: krzysiek Re: Wokulski IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.06.05, 13:17
        Pana pomysły docenia tu kilka osob, a moze warto by zrobić coś współnymi siłami???

pozdawiam
        krzysiek
        www.rzeszow.wirtualnie.pl
      • biznesforum Re: Wokulski 28.06.05, 14:50
        Bardzo ciekawe są te pomysły, czasami całkowicie nierealne ale ciekawe. Jakbym
        mógł prosić o umieszczenie kopii na www.biznesforum.pl/forum17.html to by
        było fajnie. Tutaj one giną w gąszczu innych rozmów, tam by więcej osób je mogło
        przeczytać.

--
        mf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka