abc123456789 Re: uciekać od terminali elavon 12.06.19, 15:20 elavon to dno, sam miałem z nimi nieciekawą historię. Przerzuciłem się na top card, zupelnie co innego. Ceny nizsze, a technicznie nie zawodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456Jaro Re: uciekać od terminali elavon IP: *.27.61.224.ipv4.supernova.orange.pl 08.09.23, 01:24 Przez pół roku menedżer w mojej firmie poświęca średnio 2 godziny tygodniowo na wydzwanianie i wyjaśnianie błędnie działającego systemu w Elavon. W kółko to samo, oddzwonimy, sporządzimy zestawienie, skorygujemy, uwzględnimy i nie dzieje się. Walka z wiatrakami. Z tego co widzę wszyscy inni użytkownicy mają ten sam problem. Co kilka tygodni nieuzasadnione wezwania do zapłaty wystawiane z automatu połączone z straszeniem o wyłączeniu terminala i odkręcenie tego przez kilkudziesięciominutowe rozmowy telefoniczne. żenujący fatalny poziom obsługi klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
ttwo Re: uciekać od terminali elavon 24.06.20, 13:41 A ja szczęśliwie uciekłem od Topcardu i zostałem klientem Elavonu. Dopiero teraz mogę normalnie pracować. Jeśli polecasz Topcard, to zadzwoń do serwisu. - ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold Re: uciekać od terminali elavon IP: *.play-internet.pl 13.10.23, 11:14 JA CHCĘ UCIEC POMOCY - JAK MAM TO ZROBIC ?, DZISIAJ OD PŁATNOŚCI 800 ZŁ POBRALI 60 ZŁ PROWIZJI, KRADZIEŻ W BIAŁY DZIEŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oneone Re: uciekać od terminali elavon IP: 37.109.163.* 14.02.24, 10:53 Po niemal roku (!!!!!!) od rozwiązania umowy i rzetelnym płaceniu fv przez trzy miesiące okresu wypowiedzenia, przychodzi płatność na ok 400 zł od firmy windykacyjnej za niewypełnienie jakichś ankietowych dokumentów bezpieczeństwa. Nie polecam. Jaka firma upomina się bez uprzedzenia po roku za pośrednictwem firmy windykacyjnej o jakieś zapłaty, które po roku są niemal nie do sprawdzenia przez klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipper Re: uciekać od terminali elavon IP: *.ams.as54203.net 28.02.24, 19:58 Myślę, ze jest to raczej indywidualna kwestia. Bo różne osoby mogą mieć rózne opinie. Z tego co czytam w sieci nie brakuje osób, które mają terminale od nich i są zadowoleni. Dobrze jest jednak poczytać sobie różne opinie i na tej podstawie wysunać własne wnioski. Od siebie polecam zajrzeć sobie na pewno na stronę Polski Bezgotówkowej: polskabezgotowkowa.pl/ Aktualnie mają program w ramach którego nowe osoby mogą korzystać z terminalu za 0 zł. Odpowiedz Link Zgłoś