Dodaj do ulubionych

Voluptas!!!!

18.08.06, 15:57
Jak miło że znowu jestes z nami. Przed rozpoczęciem diety czytałam tylko
Twoje wypowiedzi. W sumie to Ty dałas mi siłę w walce z tłuszczem. Dziękuję,
bardzo dziękuję. Ja mam 162 cm ważyłam 89, po 3 tygodniach scisłej -9 kg. A
teraz jestem 2 tygodnie na mieszanej. Potem chciałam przejsć na 1000 kal.,
ale się łamię czy od razu nie zacząć scisłej. Muszę zrzucić jeszcze 15 kg.
Prosze cię o radę, bo konsultantki nie mam. Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i
gratuluje wyniku!!!!!Agnieszka.
Obserwuj wątek
    • voluptas Agniesiu ;))) 18.08.06, 16:18
      to urocze, co piszesz, strasznie się cieszę, że moja gadanina dała Ci
      pozytywnego kopa, a także gratuluję Ci dobrej roboty, którą odwaliłaś - 9 kg to
      piękny rezultat ;)))
      Mam radzić - to radzę: jeśli nie goni Cię jakoś gwałtownie czas - spróbuj
      maksymalnie wydłużyć okres między kolejnymi ścisłymi. Ja wiem, że kusi, wiem, że
      chciałabyś jak najszybciej pozbyć się nad bagażu, wiem, że w tej chwili masz
      wrażenie, że obok koła DC jest najlepszym wynalazkiem człowieka :) Wiem,
      rozumiem, tez tak miałam. Ale jeśli zaczniesz kolejną ścisłą po 2 tygodniach
      mieszanej - nie będziesz na pewno miała osiągów porównywalnych z Twoimi
      fantastycznymi osiągami z pierwszego cyklu.
      Bardzo dobrze kombinujesz z tymi 4 tygodniami przerwy - ja sugerowałabym Ci
      jeszcze w jej trakcie dołożyć jakiś ruch. Tak, tak, to mówię ja, voluptas,
      pierwszy wróg aktywności fizycznej w III i IV RP razem wziętych. Bo jak
      zobaczyłam, jak ślicznie* zaczęły wyglądać moje nogi po miesiącu deptania na
      steperze - to od razu zmieniłam zdania :) A wystarczyło dwa razy dziennie po pół
      godziny ćwiczenia.
      życzę Ci dużo, dużo konsekwencji... a wtedy sukces sam przyjdzie! ;)

* powiedziane grubo na wyrost, ale w stosunku do tego, co było, wyglądaja bez
      porównania śliczniej ;)
      • misia_2000 Re: Agniesiu ;))) 18.08.06, 18:00
        gratuluje 9 kg no no ;) tak trzymac
      • agnisia2006 Re: Agniesiu ;))) 18.08.06, 22:04
        Dzięki za radę. Czas mnie nie goni, bo tyle przeżyłam będąc puszystą ,że jakos
        wytrzymam. Tak myslałam o tym ruchu. Nawet pisałam ,ze będę chodzić na basen i
        aerobik. Więc od wrzesnia do sportowej roboty. Korci człowieka żeby te
        wytapianie tłuszczu nastąpiło jak najszybciej, ale za błędy trzeba cierpieć.
        Pozdrawiam serecznie. Agnieszka.
    • gasdir77 Re: Voluptas!!!! 22.08.06, 09:29
      Czy mogłabyś mi przesłac namiary na Twoją Boską Konsultantkę? Jeszcze nigdy nie
      odchudzałam się DC i chciałabym od początku dobrze trafić. Poprosze na adres
      marynia@mej.edu.pl Z góry dziękuję
      • voluptas Gasdir, zaraz wyślę na maila :) n/t 22.08.06, 17:58

• anonima.anonimus Re: Agnisiu 22.08.06, 23:31
      jakże Ci zazdroszczę tych 9 kilo, ja zbliżam się do końca ścisłej, a ubyło mi
      zaledwie 3
      • agnisia2006 Re: anonima. anonimus 23.08.06, 07:14
        Czesć!!! Dziewczyno nie załamjuj się, zobaczysz będzie dobrze. Może nie
        chudniesz w kilogramach, a w centymetrach ci ubywa. Mierzyłas się na początku
        diety? Ile pijesz napojów dziennie? Ja podczas diety miałam dolegliwosć kobiecą
        i też ni ruszyło ani grama a miałam wrażenie że przybyło. Czuję ,że stajesz na
        wagę codziennie i przezywasz kryzys. Ja ważyłam się przez 3 tygodnie tylko raz.
        Czasmi częste ważenie działa źle na naszą psychikę.Głowa do góry!!!! Ja muszę
        zwalić z siebie jeszcze 15kg i wiem że nie nastapi to za dotknięciem
        czarodziejskiej różdżki. Czeka mnie jeszcze długa droga i wiele wyrzeczen.
        Trzymaj się ciepło i odezwij się !!!! Pozdrawiam. Agnieszka.
        • vagaboond Re: anonima. anonimus 23.08.06, 18:46
          Agnieszko, ja tez mam do zrzucenia 15 kilo i walsnie dzis zaczelam scisla.
          Trzymam za Ciebie kciuki i Ciebie rowniez prosze o wsparcie. Nie wiem jak ja
          wytrzymam te pierwsze, ponoc najtrudniejsze 3 dni.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • agnisia2006 Re: vagaboond!!!! 23.08.06, 20:37
            Wytrzymasz , wytrzymasz!!! Te pierwsze dni zlecą szybko. Nie mysl o głodzie
            tylko o tym jak będziesz wyglądać i w co będziesz się ubierać, jak znajomi będą
            Cię podziwiać. To jest bardzo budujące. Ja jestem teraz na mieszanej i dopiero
            mam poważne rozmyslania czy nie za dużo zjadłam, czy dobrze dobrałam składniki.
            Zjedzenie 3 torebek dziennie jest bardzo łatwe i zwalnia z myslenia. Trzymam
            mocno kciuki i pisz, zawsze odpiszę. Pozdrawiam. Agnieszka.
          • martop10 Re: anonima. anonimus 23.08.06, 21:55
            NO ja w kazdym razie zycze powodzenia w trzymaniu dietki, u mnie juz jest
            calkiem w porzadeczku i uwierz to jestdo wytrzymania!!!!!!!pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka