Dodaj do ulubionych

dzien 5 ty

14.07.07, 11:49
Czesc dziewczyny! jest dobrze dzisiaj mija 5 dzien nie czuje glodu jestem
bardzo podbudowana! - 3 kg;) a planuje dluszcza walke musze wygladac miodzio
na koniec sierpnia a poczatek wrzesnia;)miala byc mieszana a jest scisla;) i
co nie załuje;)potem 3 tyg mieszana;)ha ;) a jak tam u was? jakie sukcesy?
jakie porazki?(mam nadzieje ze nie ma) piszcie czesciej na tym forum bo wasze
odpowiedzi sa bardzo podbudowujace;) pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • zussanka Re: dzien 5 ty 14.07.07, 13:35
      Cześć Misia, chyba zaczełyśmy tego samego dnia... U mnie 3,5 kg! ale jeszcze
      tyle przede mną :-)
      ciężko mi srasznie bo mam dwoje malutkich dzieci, którym gotuję itd. Kiedyś,
      gdy byłam panną i mieszkałam z rodzicami było znacznie łatwiej stosować DC. Ale
      cóż, praz "zacisnąć pasa" i walczyć ze zbędnymi kilogramami.
      Pozdrawiam
      zussanka
    • natalusk Re: dzien 5 ty 14.07.07, 13:49
      Witam! Fajnie ze to juz 5 dzien. Ja mam dzisiaj czwarty i jakos to wytrzymuje.
      Jestem pierwszy raz na DC. Jestem naprawde zadowolona. Nie wiem ile dokladnie
      ile mi zlecialo nie mam wagi elektronicznej ( musze sobie kupic ). Czuje sie
      super- dawno sie tak nie czulam. Mimo, ze tez tak jak zussanka mam 7-
      miesieczne dziecko, ktore caly czas chce byc noszone na rekach- mam energie.
      Tylko pierwszy dzien czulam sie oslabiona. Cale szczescie, ze to co mu gotuje
      wogole mnie nie ciagnie. Ciesze sie, ze w podbnym czasie zaczelysmy. Bedzie mi
      razniej no i napewno latwiej.
      Pozdrawiam...
    • natalusk Re: dzien 5 ty 14.07.07, 13:54
      Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie czy po scislej moge przejsc odrazu na 1000
      kcal? Pod koniec sierpnia jade nad morze i nie chciala bym brac ze soba
      koktaili i zupek.
      Pozdrawiam...
      • voluptas Re: dzien 5 ty 14.07.07, 15:47
        Można, ale na początku staraj się trzymać tych produktów, które są zalecane na
        mieszanej (najprostsza zasada: unikasz węglowodanów).
        • sarisz Re: dzien 5 ty 15.07.07, 13:10
          czy poza unikaniem węglowodana ( na 1000kac - po 3 tyg ścisłej), jest jeszcz
          coć czego kategorycznie trzeba unikac? czy można do posiłku wypić np. lampkę
          czerwonego wytrawnego wina albo szklankę piwa?u mnie dziś dzień 3, jest ok i do
          tego zrobił sie upał to też jakby pomaga w niejedzeniu :)pozdr
    • misia_2000 Re: dzien 5 ty 14.07.07, 16:56
      no ja cos juz o tej diecie wiem bylam na niej kilka razy i schudlam lacznie
      kolo 30 kg;)dieta jest dobra ale po diecie trzeba zmienic nawyki zywieniowe
      inaczej sie nie da.No i powiem szczerze ze raz w roku wracam do niej i moj
      organizm sobie o niej przypomina;).No wiec dziewczyny dzialamy;)oj joj jakie
      bedziemy laseczki;)za pare tygodni fiu fiu ha ha ;) ide robic zupke bo kartonik
      i batonik juz dzisiaj pochloniety :] buziaczki.
    • natalusk niedziela-kryzys! 15.07.07, 12:51
      Dzisiaj moj 5 dzien. W tygodniu bylo oki poniewaz domownicy obiadek jedza na
      stołówce. Dzisiaj te zapachy...jestem strasznie przez to głodna. No ale :)
      sama sie przecież podjęłam takiego zadania. Trzeba wytrwać!
      Pozdrawiam
    • misia_2000 Re: dzien 5 ty 15.07.07, 15:37
      mój 6 ty ale jestem strasznie ospała nic mi sie nie chce i caly dzien leze;) a
      teraz ide na ogrodek w koncu laska musi sie troche opalic ha ha - przyszla
      laska?.
    • natalusk Koszmar 15.07.07, 18:02
      Za szybko wcisnęłam enter. Dzisiejszy dzien jest dla mnie straszny. Chodze caly
      czas zdenerwowana, głodna, na wszystkich krzyczę. Jestem okropna! Najpierw
      obiad- te zapachy, goscie- ciasto, lody. Teraz planują juz na wieczor grila-
      koszmar! Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej bo oszaleje.
      Pozdrawiam
      • voluptas Re: Koszmar 15.07.07, 19:47
        Wytrzymasz, to JUŻ piąty dzień, więc wytrzymasz. Pomyśl, że już niedługo
        pójdziesz spać, a potem będzie poniedziałek, 6 dzien Twojej diety, a rodzina
        wróci do stołowania się poza domem. Wierzę w Ciebie! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka