Dodaj do ulubionych

Start: 17.02.2009

16.02.09, 18:28
Hej,

Zaczynam jutro, czy może ktoś się dołączy?

Pozdrawiam,

Magda
Obserwuj wątek
    • 3m.nowak Re: Start: 17.02.2009 17.02.09, 10:20
      Witaj,

aż mi wstyd się przyznać, ale miałam zacząć od 10 lutego, przez chorobę odkładałam termin. I zaczęłam tak naprawdę wczoraj, czyli 16 lutego, ale z mocnym postanowieniem. Na razie jest OK i nie czuję jakiegoś mega głodu, ja zawsze (kilka razy stosowałam Cambridge) najgorzej znoszę 3,4 i 5 dzień, wtedy jest mi trochę słabo i głód mnie dopada :) Także jest nas 2 i jakoś będziemy się wspierać :)

Pozdrawiam,
      Małgosia
      • kinia2727 Re: Start: 17.02.2009 18.02.09, 21:39
        hej dziewczyny!
        mam prośbę ;)) zostało mi kilka saszetek zupek i koktajli, chciałabym je teraz wykorzystać ale potrzebuję wiedzieć ile czego mają, bo skrupulatnie liczę ;)
        prośba jest taka: czy mogłybyście mi spisać z pudełka ile na 100g jest węglowodanów, białek i tłuszczu? to tylko kilka cyferek a bardzo ułatwi mi odchudzanie ;))
        byłam kiedyś na DC i byłam bardzo zadowolona, z głupoty zaprzepaściłam cały efekt, i znowu się odchudzam;))
        Życzę powodzenia i wytrwałości, a wyrzeczenia opłacą się ;)))
        • 3m.nowak Re: Start: 17.02.2009 19.02.09, 10:11
          Hej,

ale że co chcesz rozpocząć mieszaną? Zaintrygował mnie Twój pomysł/plan :) Ja
          niestety do wieczora nie pomogę, bo zalegam w pracy.
          No i dziś rozpoczęłam 4 dzień ścisłej i ani myślę o pączkach! Trzymajcie się
          szczególnie dzisiaj kochane dietowiczki!

Małgosia
    • umisia1 Re: Start: 17.02.2009 19.02.09, 19:51
      witam :)
      ja zaczęłam moją walkę z tłuszczykiem w dniu 15 lutego uff jestem już 5 dzień
      na scisłej diecie schudłam 2,5 kg mam nadzieje ze wytrwam .wiecie wczoraj jak
      robiłam zakupy /bo gotuję normalne obiady dla męża/to było cięzko wszędzie
      czułam zapach żywności nawet tej w słoiczkach, ale muszę wytrwać chce schudnąć
      10 kg taki mam zamiar , mój misiek mówi , że wytrwam . wieczorem jak zasypiam
      wyobrażam sobie że jestem w pięknej czerwonej sukience /oczywiście bez sadełka
      !/.a wiec walczymy dalej /nie wspomnę jak mi dzisiaj pachniały pączki :(
      pozdrawiam
      wspierajmy sie załóżmy klub wzajemnego wspierania /KWW/
      • 3m.nowak Re: Start: 17.02.2009 20.02.09, 09:43
        Witam,

strasznie tu cicho!!! Co jest? Gdzie jesteście dietowiczki? Jeśli chodzi o pączki, to zapach był najgorszy! I chyba jak się jest na ścisłej, wszystko jeszcze bardziej pachnie, no ale chwaląc się nie uległam pokusie. Chodziłam tylko po biurze i wciskałam pączki wszystkim po kolei :) Dziś dzielnie zaczynam 5 dzień, nawet nieźle znoszę tę ścisłą. Moim marzeniem jest schudnąć 15 kg, ale raczej na 1 ścisłej to nierealne, choć jest jakaś dziewczyna, która tyle właśnie schudła na ścisłej. Ja od jutra włączę też rower stacjonarny, w tym tygodniu jakoś nie miałam czasu :) Ale rower zawsze trochę pomoże w gubieniu kg.
        Piszcie co u Was, tak jest naprawdę łatwiej jak widać, ze się wspieramy!

Małgosia
        • daner Re: Start: 17.02.2009 20.02.09, 15:45
          no to w takim razie dołączam się-właśnie skończyłam jeść jarzynową
          zupkę-uwielbiam ją!- dziś również mój piaty dzień,ale kilogramy coś
          kiepsko lecą-zaledwie 2.. buuuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka