geho 22.03.04, 23:42 Co sam je tromf. Kaj ta demokracja. Jak sie kerym niy podobo to niych niy czytajom postow Bronka i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Popiyrom Bronka !!! 22.03.04, 23:46 Ano ano - prowda w tym Niychej żyje ślonski rym! Odpowiedz Link Zgłoś
geho Re: Popiyrom Bronka !!! 23.03.04, 00:04 Trza popiyrać Bronkagelda co by hapik sie nom wnerwioł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Popiyrom Bronka !!! 23.03.04, 00:47 Trzeba hepikowi noska utrzeć i nie dawać powodów do radości, ba jesce mu posty sujecie jako Adminowi? Cy komu? . I tyz mu źle? Niek ukwaluje som ze sobom, mo ka! Haj! Róbmy swoje , uwidzimy fto kogo przetrzymie! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Popiyrom Bronka !!! 25.04.04, 22:42 ciupazka napisała: > Trzeba hepikowi noska utrzeć i nie dawać powodów do radości Róbmy swoje , uwidzimy fto kogo przetrzymie! > Telo.Pozdr. A tak przez przypadek kartoteki przeglądając na taki wątek trafiłem,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Popiyrom Bronka !!! 02.05.04, 17:40 Ano geho - tromfa niy ma Ale mie niy biere tryma Styknie przeca tu szel-dupka By poskopić naszo kupka. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Popiyrom Bronka !!! 29.04.05, 20:26 Geho - co mi po poparciu? Durś nożyczki we natarciu! Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 a jo niy 30.04.05, 19:50 a jo niy popiyrom Bronka bo niy ciyrpia zdań godanych wierszym, niy i już. Musioł żesz czytać Pana Tadeusza w technikum, słowo honoru, poczułżech wstrynt. Aaaa niy ino jo. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: a jo niy 01.05.05, 17:25 Twoja wola - mi sie zdo Jo se zowdy byda - "pro". Odpowiedz Link Zgłoś