skarsgard 18.08.10, 15:50 Witam. Macie jakieś miejsce godne polecenia, gdzie dorosły facet po 30 raczej nie typ sportowca mógłby od podstaw zacząć trening jakiejś sztuki walki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 16:15 Szczerze polecam Rudzki Klub Sportow i Sztuk Walki Bushido. Treningi odbywają si w Kochowicach, ja dojeżdżam z Goduli (mogę ewentualnie zabierać). Nowy sezon rozpoczynamy od września, ale dokładniejsze info na naszej stronie www.bushido.eruda.pl. Ćwiczymy Kempo Tai Jutsu ale dla odważnych jest sekcja MMA (mieszanych sztuk walki). W razie pytań jestem do dyspozycji pod redakcja@ultimatefighter.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 19:38 Szczerze polecam Rudzki Klub Sportow i Sztuk Walki Bushido Moze powiem slowami Jedynaka w Bydgoszczy do Rulewskiego "Momy tu takich co w trampkach wybieraja sie na Rusa" Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_eda Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 19:43 g-48 napisał: > > Szczerze polecam Rudzki Klub Sportow i Sztuk Walki Bushido > Moze powiem slowami Jedynaka w Bydgoszczy do Rulewskiego > "Momy tu takich co w trampkach wybieraja sie na Rusa" Gregor ty z postu na post utwierdzosz wszystkich w przekonaniu że jesteś debil kompletny. Nic ci nie brakuje. Oprócz rozumu oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 20:56 Szanowny g-48, jeśli masz jakiekolwiek doświadczenie w temacie sztuk walki lub sportów walki wyraź swój komentarz w sposób zrozumiały, inaczej uznaję Twój wpis za bełkot. Przy okazji dodam, że Klub istnieje od 10 lat, w swoich szeregach mamy wielokrotnych mistrzów Polski oraz EUROPY w różnych zawodach (mistrzostwa Polski Kempo Tai Jutsu oraz MP Viet Vo Dao, ME IMAF). Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 22:03 Szanowny g-48, jeśli masz jakiekolwiek doświadczenie w temacie sztuk walki lub > sportów walki wyraź swój komentarz w sposób zrozumiały, inaczej uznaję Twój wpi > s > za bełkot. Mnie pysku jeszcze nie obili dlatego wiem co pisze.W najblizszej okolicy kluby takie pod roznymi nazwami prowadza ludzie z dawnego ZSRR niewiadomej reputacji i przeszlosci(wyglada na to z dawnych sluzb specjalnych) a wiec...........? Ale jak komus sie podoba dawac innym swoj pysk do obszlifowania zeby mogl przed znajomymi sie zgrywac to zal mi takiego goscia. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Obity pysk! 18.08.10, 22:52 >>>g-48 napisał: > Mnie pysku jeszcze nie obili dlatego wiem co pisze.<<< A komu Gregor w podstawówce pysk obili? Przypomnij sobie i napisz nam tutaj szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Obity pysk! 19.08.10, 00:59 A komu Gregor w podstawówce pysk obili? > Przypomnij sobie i napisz nam tutaj szybko. Tas miol dwa pyski jeden na karku a jeden na nogach to trefic ciezko nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 19.08.10, 10:00 Kadrę trenerską w naszym Klubie stanowią instruktorzy z międzynarodowymi uprawnieniami jiu jitsu oraz Kem Vo Combat, którzy mają po 33 i 34 lata. Oczywiście to byli agenci KGB. Mamy też jednego członka Mossadu. Przejrzałem forum i widzę, że g-48 to zwykły troll więc polemika tutaj jest bezcelowa. Co do Klubu Kyokushin to także bardzo ceniony Klub a jego członkowie odnoszą znaczące sukcesy. W naszym Klubie specyfika treningu jest jednak inna, a sam trening jest bardziej przekrojowy - 60% techniki atemi i 40% walka w parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
skarsgard Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 19.08.10, 19:06 Dzięki za reakcje. Michale -wysłałem Ci pw z zapytaniem o terminy treningów (wtorek i czwartek u mnie odpada niestety). Jeśli chodzi o karate - to nie jest to czego chciałbym spróbować. Zastanawiam się jeszcze nad Bytomiem - pracuję tam. To po sąsiedzku więc się pewnie znacie i orientujecie - jeżeli macie coś godnego polecenia to byłbym wdzięczny. Szukam miejsca gdzie mógłbym zacząć trenować i co ważne, żeby była to grupa w miarę poukładanych osób - z pewnością rozumiecie o co mi chodzi. Nie wiem kim jesteś panie g48 - ale opanuj się i opuść ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 20.08.10, 10:22 A tak powiedzmi obita misko czamu to uprawiasz tego typu "sport"? Zeby zaimponowac swoim przebiciem na urodzinach u cioci? Mam tez kogos w rodzinie ktory to uprawia z swoim synem i cera wlacznie a nawet dal to na You Tube /chcesz zobaczyc?/ rozne szkoly tego "sportu" to tylko rozni zalozyciele /zbijacze pieniedzy/ a poniewaz przebywam w roznych towarzystwach to spotykalem tez mlodych ludzi uprawiajacych to mordobicie tylko nikt nie potrafil mi wytlumaczyc dlaczego ta a nie inna szkole walki wybral. Dorosniesz to bedziesz sie smial z tego epizodu swojego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 20.08.10, 14:41 Drogi g-48. Śpieszę odpowiedzieć Ci na Twoje wynurzenia. Co prawda nie rozumiem Twojego ataku na moją odpowiedź dla założyciela tematu, ale informuję Cię, że sztuki walki ćwiczę dla: świadomości swojego ciała i jego możliwości, tężyzny fizycznej, dla ciekawego spędzania wolnego czasu, dla przyjemności wynikającej z uprawiania sportu, wreszcie i najważniejsze bo takie właśnie są moje zainteresowania, pasja i hobby. Dodatkowo pragnę Cię poinformować, że podpisuję się imieniem i nazwiskiem i dalszych informacji odnośnie mojej skromnej osoby, treningów, filozofii życia bądź specyfikacji tej dyscypliny sportu udzielić mogę Ci przy piwie a nie wedle Twojego anonimowego życzenio - żądania. Na koniec także informuję, że dorosłem już wystarczająco czego i Tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
skarsgard Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 23.08.10, 18:45 Ponawiam moje pytanie: treningi tylko we wtorki i czwartki? Poza tym - istnieje jakieś rozgraniczenie na początkujących i zaawansowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 23.08.10, 22:14 Treningi są wtorki i czwartki. Zasada jest taka, że MMA ćwiczą osoby doświadczone z kolei w (nazwijmy to) sekcji Kempo są osoby bardziej i mniej doświadczone. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 21.08.10, 20:13 Kadrę trenerską w naszym Klubie stanowią instruktorzy z międzynarodowymi > uprawnieniami jiu jitsu oraz Kem Vo Combat, którzy mają po 33 i 34 lata. No pewnie!Te miedzynarodowe zamykaja sie miedzy Karmanskim a Mrowczy Gorka.W Polsce wszyscy maja miedzynarodowe uprawnienia az smich biere. A tak nawiasem mowiac to dalej nie wiem dlaczego ten sport walecznych uprawiasz?!Moze jednak to sa te urodziny u cioci . www.youtube.com/watch?v=8CWvz2ZXUL4 Tu obiecany filmik Odpowiedz Link Zgłoś
michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 21.08.10, 20:31 Zdrowia życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 23.08.10, 18:49 Zdrowia życzę... Dziekuje! Wzajemnie zycze ci opowiesci mrozacych krew w zylach o twoich walkach na cioci urodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_eda Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 20.08.10, 11:51 Gregor tajemnica całości twojego pyska tkwi w tym że kożdy woli cie w dupa kopnąć jak sie twoim pyskym marasić , a jak nie wiesz dlaczego to popatrz w lustro Odpowiedz Link Zgłoś
jan_rsl Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 21:32 rudzki klub karate kyokushin - wystarczy wpisać w gogla, pół rudy tam chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skarsgard Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 19.08.10, 19:07 Dzięki za reakcje. Michale -wysłałem Ci pw z zapytaniem o terminy treningów (wtorek i czwartek u mnie odpada niestety). Jeśli chodzi o karate - to nie jest to czego chciałbym spróbować. Zastanawiam się jeszcze nad Bytomiem - pracuję tam. To po sąsiedzku więc się pewnie znacie i orientujecie - jeżeli macie coś godnego polecenia to byłbym wdzięczny. Szukam miejsca gdzie mógłbym zacząć trenować i co ważne, żeby była to grupa w miarę poukładanych osób - z pewnością rozumiecie o co mi chodzi. Nie wiem kim jesteś panie g48 - ale opanuj się i opuść ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś