Dodaj do ulubionych

Trening sztuk walki w naszym mieście.

18.08.10, 15:50
Witam.
Macie jakieś miejsce godne polecenia, gdzie dorosły facet po 30 raczej nie typ
sportowca mógłby od podstaw zacząć trening jakiejś sztuki walki?
Obserwuj wątek
    • michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 16:15
      Szczerze polecam Rudzki Klub Sportow i Sztuk Walki Bushido. Treningi odbywają si
      w Kochowicach, ja dojeżdżam z Goduli (mogę ewentualnie zabierać). Nowy sezon
      rozpoczynamy od września, ale dokładniejsze info na naszej stronie
      www.bushido.eruda.pl. Ćwiczymy Kempo Tai Jutsu ale dla odważnych jest sekcja MMA
      (mieszanych sztuk walki). W razie pytań jestem do dyspozycji pod
      redakcja@ultimatefighter.pl. Pozdrawiam.
      • g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 19:38

Szczerze polecam Rudzki Klub Sportow i Sztuk Walki Bushido
        Moze powiem slowami Jedynaka w Bydgoszczy do Rulewskiego
        "Momy tu takich co w trampkach wybieraja sie na Rusa"
        • zawsze_eda Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 19:43
          g-48 napisał:

>
          > Szczerze polecam Rudzki Klub Sportow i Sztuk Walki Bushido
          > Moze powiem slowami Jedynaka w Bydgoszczy do Rulewskiego
          > "Momy tu takich co w trampkach wybieraja sie na Rusa"

Gregor ty z postu na post utwierdzosz wszystkich w przekonaniu że jesteś debil
          kompletny. Nic ci nie brakuje. Oprócz rozumu oczywiście.
        • michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 20:56
          Szanowny g-48, jeśli masz jakiekolwiek doświadczenie w temacie sztuk walki lub
          sportów walki wyraź swój komentarz w sposób zrozumiały, inaczej uznaję Twój wpis
          za bełkot.

Przy okazji dodam, że Klub istnieje od 10 lat, w swoich szeregach mamy
          wielokrotnych mistrzów Polski oraz EUROPY w różnych zawodach (mistrzostwa Polski
          Kempo Tai Jutsu oraz MP Viet Vo Dao, ME IMAF).
          • g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 22:03

Szanowny g-48, jeśli masz jakiekolwiek doświadczenie w temacie sztuk
            walki lub
            > sportów walki wyraź swój komentarz w sposób zrozumiały, inaczej
            uznaję Twój wpi
            > s
            > za bełkot.
            Mnie pysku jeszcze nie obili dlatego wiem co pisze.W najblizszej
            okolicy kluby takie pod roznymi nazwami prowadza ludzie z dawnego
            ZSRR niewiadomej reputacji i przeszlosci(wyglada na to z dawnych
            sluzb specjalnych) a wiec...........?
            Ale jak komus sie podoba dawac innym swoj pysk do obszlifowania zeby
            mogl przed znajomymi sie zgrywac to zal mi takiego goscia.
            • jozefosmenda Obity pysk! 18.08.10, 22:52
              >>>g-48 napisał:
              > Mnie pysku jeszcze nie obili dlatego wiem co pisze.<<<

A komu Gregor w podstawówce pysk obili?
              Przypomnij sobie i napisz nam tutaj szybko.
              • g-48 Re: Obity pysk! 19.08.10, 00:59

A komu Gregor w podstawówce pysk obili?
                > Przypomnij sobie i napisz nam tutaj szybko.
                Tas miol dwa pyski jeden na karku a jeden na nogach to trefic ciezko
                nie bylo.
            • michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 19.08.10, 10:00
              Kadrę trenerską w naszym Klubie stanowią instruktorzy z międzynarodowymi
              uprawnieniami jiu jitsu oraz Kem Vo Combat, którzy mają po 33 i 34 lata.
              Oczywiście to byli agenci KGB. Mamy też jednego członka Mossadu. Przejrzałem
              forum i widzę, że g-48 to zwykły troll więc polemika tutaj jest bezcelowa.

Co do Klubu Kyokushin to także bardzo ceniony Klub a jego członkowie odnoszą
              znaczące sukcesy. W naszym Klubie specyfika treningu jest jednak inna, a sam
              trening jest bardziej przekrojowy - 60% techniki atemi i 40% walka w parterze.
              • skarsgard Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 19.08.10, 19:06
                Dzięki za reakcje. Michale -wysłałem Ci pw z zapytaniem o terminy treningów
                (wtorek i czwartek u mnie odpada niestety). Jeśli chodzi o karate - to nie jest
                to czego chciałbym spróbować.
                Zastanawiam się jeszcze nad Bytomiem - pracuję tam. To po sąsiedzku więc się
                pewnie znacie i orientujecie - jeżeli macie coś godnego polecenia to byłbym
                wdzięczny.
                Szukam miejsca gdzie mógłbym zacząć trenować i co ważne, żeby była to grupa w
                miarę poukładanych osób - z pewnością rozumiecie o co mi chodzi.

Nie wiem kim jesteś panie g48 - ale opanuj się i opuść ten temat.

• g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 20.08.10, 10:22
                A tak powiedzmi obita misko czamu to uprawiasz tego typu "sport"?
                Zeby zaimponowac swoim przebiciem na urodzinach u cioci?
                Mam tez kogos w rodzinie ktory to uprawia z swoim synem i cera
                wlacznie a nawet dal to na You Tube /chcesz zobaczyc?/ rozne szkoly
                tego "sportu" to tylko rozni zalozyciele /zbijacze pieniedzy/ a
                poniewaz przebywam w roznych towarzystwach to spotykalem tez mlodych
                ludzi uprawiajacych to mordobicie tylko nikt nie potrafil mi
                wytlumaczyc dlaczego ta a nie inna szkole walki wybral.
                Dorosniesz to bedziesz sie smial z tego epizodu swojego zycia.
                • michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 20.08.10, 14:41
                  Drogi g-48. Śpieszę odpowiedzieć Ci na Twoje wynurzenia. Co prawda nie rozumiem
                  Twojego ataku na moją odpowiedź dla założyciela tematu, ale informuję Cię, że
                  sztuki walki ćwiczę dla: świadomości swojego ciała i jego możliwości, tężyzny
                  fizycznej, dla ciekawego spędzania wolnego czasu, dla przyjemności wynikającej z
                  uprawiania sportu, wreszcie i najważniejsze bo takie właśnie są moje
                  zainteresowania, pasja i hobby. Dodatkowo pragnę Cię poinformować, że podpisuję
                  się imieniem i nazwiskiem i dalszych informacji odnośnie mojej skromnej osoby,
                  treningów, filozofii życia bądź specyfikacji tej dyscypliny sportu udzielić mogę
                  Ci przy piwie a nie wedle Twojego anonimowego życzenio - żądania. Na koniec
                  także informuję, że dorosłem już wystarczająco czego i Tobie życzę.
                  • skarsgard Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 23.08.10, 18:45
                    Ponawiam moje pytanie: treningi tylko we wtorki i czwartki?
                    Poza tym - istnieje jakieś rozgraniczenie na początkujących i zaawansowanych?
                    • michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 23.08.10, 22:14
                      Treningi są wtorki i czwartki. Zasada jest taka, że MMA ćwiczą osoby
                      doświadczone z kolei w (nazwijmy to) sekcji Kempo są osoby bardziej i mniej
                      doświadczone.
              • g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 21.08.10, 20:13

Kadrę trenerską w naszym Klubie stanowią instruktorzy z
                międzynarodowymi
                > uprawnieniami jiu jitsu oraz Kem Vo Combat, którzy mają po 33 i 34
                lata.

No pewnie!Te miedzynarodowe zamykaja sie miedzy Karmanskim a Mrowczy
                Gorka.W Polsce wszyscy maja miedzynarodowe uprawnienia az smich
                biere.

A tak nawiasem mowiac to dalej nie wiem dlaczego ten sport
                walecznych uprawiasz?!Moze jednak to sa te urodziny u cioci .
                www.youtube.com/watch?v=8CWvz2ZXUL4
                Tu obiecany filmik
                • michal.misko Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 21.08.10, 20:31
                  Zdrowia życzę...
                  • g-48 Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 23.08.10, 18:49
                    Zdrowia życzę...
                    Dziekuje!
                    Wzajemnie zycze ci opowiesci mrozacych krew w zylach o twoich
                    walkach na cioci urodzinach.
            • zawsze_eda Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 20.08.10, 11:51
              Gregor tajemnica całości twojego pyska tkwi w tym że kożdy woli cie w dupa
              kopnąć jak sie twoim pyskym marasić , a jak nie wiesz dlaczego to popatrz w lustro
    • jan_rsl Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 18.08.10, 21:32
      rudzki klub karate kyokushin - wystarczy wpisać w gogla, pół rudy
      tam chodzi :-)
      • skarsgard Re: Trening sztuk walki w naszym mieście. 19.08.10, 19:07
        Dzięki za reakcje. Michale -wysłałem Ci pw z zapytaniem o terminy treningów
        (wtorek i czwartek u mnie odpada niestety). Jeśli chodzi o karate - to nie jest
        to czego chciałbym spróbować.
        Zastanawiam się jeszcze nad Bytomiem - pracuję tam. To po sąsiedzku więc się
        pewnie znacie i orientujecie - jeżeli macie coś godnego polecenia to byłbym
        wdzięczny.
        Szukam miejsca gdzie mógłbym zacząć trenować i co ważne, żeby była to grupa w
        miarę poukładanych osób - z pewnością rozumiecie o co mi chodzi.

Nie wiem kim jesteś panie g48 - ale opanuj się i opuść ten temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka