g-48 Re: Wybory 2010 23.10.10, 12:29 A ty to wszystko wierzysz i to babie ktora wszystkie stolki obskoczyla?! www.youtube.com/watch?v=Ghs-iJ3aJRA Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: Wybory 2010 23.10.10, 12:48 To wszystko slogany.Nie pobożne życzenia, ale program jak to zrobić.Od obiecanek to mam trzy szafy i ani jednej nie mogę domknąć.Bardzo żałuję,że panią zwolniono,że wywlekano pani sprawy osobiste ale nawet się pani nie przepracowała nad tymi sloganami.Chodzi mi o konkrety,a nie bajki do małych dzieci,bo większe wiedzą o co chodzi.Panią kieruje tylko chęć zemsty i liczy pani na litość wyborcow.Ale to nie ta droga i Ruda Śląska to nie MOPS. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniewdomzalski Re: Wybory 2010 25.10.10, 01:03 waple napisał: > To wszystko slogany.Nie pobożne życzenia, ale program jak to zrobić.Od obiecane > k to mam trzy szafy i ani jednej nie mogę domknąć.Bardzo żałuję,że panią zwolni > ono,że wywlekano pani sprawy osobiste ale nawet się pani nie przepracowała nad > tymi sloganami.Chodzi mi o konkrety,a nie bajki do małych dzieci,bo większe wie > dzą o co chodzi.Panią kieruje tylko chęć zemsty i liczy pani na litość wyborcow > .Ale to nie ta droga i Ruda Śląska to nie MOPS. Szanowny Panie Waple, po co te złośliwości. Chociaż trochę racji Pan ma, gdyż Ruda Śl. to nie MOPS, bo MOPS za czasów Dyrektor Grażyny Dziedzic był o niebo lepiej zarządzany niż nasze miasto przez Prezydenta Stanię. Można zawsze wszystko wyśmiać, ale proszę mi wierzyć Pani Grażyna Dziedzic nie powinna pisać w swoim programie, tak jak Andrzej Stania o garażach piętrowych (od 2002 r. nie zrealizowanych), czy o innych dziwnych marzeniach np. o tunelu śnieżnym lub o sztucznym boisku na Slavii albo o domu kultury na Orzegowie , na które nabiera ludzi. Pani Grażyna Dziedzic mądrze mówi oraz robi to co mówi, a nie jak Andrzej Stania, który nawet pozwala sobie mówić coś takiego, że: "(...) katastrofa Smoleńska, to znak Boży (...) a za karę zginęło tam 70% i że jest to zgodne z nauką kościoła(...)". Większych herezji nie słyszałem. Tak więc proszę Pana, zastanówmy się, czy chcemy normalności, czy dalej układ i strach ma rządzić w naszym mieście ? Kończąc chce zadeklarować, że dla mnie oraz wielu Rudzian Pani Grażyna Dziedzic jest silną kobietą doświadczoną w działaniu na rzecz naszych mieszkańców, ale gdyby nie kandydowała pani Grażyna, to oddałbym swój głos z pewnością na innych obecnych kontrkandydatów Stani, ponieważ są to także osoby wartościowe oraz również gwarantują uczciwe zarządzanie naszym miastem, tak jak pani Grażyna Dziedzic. Pozdrawiam, Zbigniew Domżalski. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Wybory 2010 25.10.10, 11:52 No cóż. Zawsze jeden drugiemu wilkiem patrzy.Przed wyborami szczególnie. Niektórzy tzw.świnie podkładają jako coś normalnego. Mnie zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Biedula Jozek 25.10.10, 17:27 No cóż. > Zawsze jeden drugiemu wilkiem patrzy.Przed wyborami szczególnie. Niektórzy tzw. > świnie podkładają jako coś normalnego. > Mnie zresztą też. Ja sie nad toba w lzach rozplyne! Ty nie musisz swin podkladac wystarczy ze sie pokazesz zeby kazdy myslal ze jest w chlewie PRLowskim. www.youtube.com/watch?v=kvVTuPxXo_w&feature=related TaK MYSLI TFUJ ARYSTOKRATYCZNY DZIENNIKARZ1 Odpowiedz Link Zgłoś
lswaczyna Re: Wybory 2010 23.10.10, 19:42 www.ruda2010.pl/ kandydaci zarejestrowani - no to zaczynamy Odpowiedz Link Zgłoś