fast-kajfasz 26.10.10, 16:21 Nie zagłosuję na żadnego POwskiego drania, bo nie mogę się normalnie leczyć. Czekam w nieskończoność. A wy dla czego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_and_ugly Re: 1). Po pierwsze: 26.10.10, 18:25 fast-kajfasz napisał: > Nie zagłosuję na żadnego POwskiego drania, bo nie mogę się normalnie leczyć. Cz > ekam w nieskończoność. A wy dla czego? 2. Bo podnoszą podatki i są niegospodarni. 3. Olali Stadion Śląski w kontekście Euro 2012. 4. Powiedzieli w Warszawce, że na DTŚkę mamy się sami zrzucić. W związku z powyższym proponuję zrobić DTŚkę płatną dla każdego pojazdu z rejestracją z inną literą na początku niż S. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: 1). Po pierwsze: 26.10.10, 18:51 Bo podnoszą podatki i są niegospodarni. 3. Olali Stadion Śląski w kontekście Euro 2012. 4. Powiedzieli w Warszawce, że na DTŚkę mamy się sami zrzucić. W związku z powyższym proponuję zrobić DTŚkę płatną dla każdego pojazdu z rejestracją z inną literą na początku niż S. Nie zagłosuję na żadnego POwskiego drania, bo nie mogę się normalnie leczyć. Cz > ekam w nieskończoność. A wy dla czego? Racja moje kochane mordki ale to sa skutki waszego glosowania sprzed 2 lat no i na gajowego w tym roku.Tak wy sie znacie na polityce! Odpowiedz Link Zgłoś
kuban47 Re: 1). Po pierwsze: 27.10.10, 14:18 Mosz racjo g-48 bo gajowy w Rudzie Śl.mioł prawie 42 % głosów Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: 1). Po pierwsze: 27.10.10, 16:03 A teraz jeszcze cos przepowiem.Miroslaw Sekula bedzie wybrany w Zabrzu bo ludzie myla srodze politycznie :Taki mundry ze prowadzil komisje hazardowa i taki w zocy w PO to jak go wybierymy to PO w Warszawce spojzy litosciwym okiem na zasmolone Zabrze. Tak niestety ludzie przy piwie robia polityke na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
fast-kajfasz Re: 1). Po pierwsze: 27.10.10, 17:39 Pomarzyć. PO jest najgorszym co mogło spotkać Rudę Śląska. A w Zabrzu Sekuła może chcieć wygrać, nic poza tym. A przy piwku to sobie łapówki możesz dać. A sprawy załatwia się w biurach. Jeśli do POwskiego łba nie dociera, to to jest korupcja. Narazie obronił d... swoim kumplom. Ale jak to mój dziadek mawiał: "Jeszcze nie wieczór". Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: 1). Po pierwsze: 27.10.10, 20:08 Ale jak to mój dziadek mawiał: "Jesz > cze nie wieczór". Ale do wieczora moze byc bardzo daleko i ciezko bedzie wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: 1). Po pierwsze: 27.10.10, 20:16 A w Zabrzu Sekuła mo > że chcieć wygrać Ale taka opcja jest i to nie mala. Odpowiedz Link Zgłoś
zoneclub333 Re: 1). Po pierwsze: 27.10.10, 20:04 dlatego że co innego mówią, a co innego myślą i robią; przykłady można mnożyć i mnożyć!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś