Dodaj do ulubionych

Orędzie Donalda

29.11.10, 19:47

Czy Donald wystąpi z orędziem do mieszkańców Rudy Śląskiej.
Wszystko jest możliwe. PO uruchomiło w R.Śl. największą kampanię w czasie tych wyborów samorządowych. Wydaje się, że odpuściło w wielu miastach wojewódzkich na rzecz małej gminy. Dlaczego? Czego boi się PO? Bo przecież kandydat Andrzej nie jest tak ważny dla tej partii.
A może nie wiemy ile faktycznie osób jest „przechowywanych” w naszych instytucjach?
I tak przy okazji, czy nadal kandydat Andrzej utrzymuje, że na kampanię wydał 42 tys. zł?
Obserwuj wątek
    • karolruda Re: Orędzie Donalda 29.11.10, 21:14
      Ludzie zdecydują, myślę że już zdecydowali. Wysokie poparcie dla Pani Dziedzic i spadek poparcia o 50% dla obecnego prezydenta mówi sam za siebie. Uczciwa kandydatka, gospodarna i z sukcesami dysponując symbolicznym budżetem dała łupnia prezydentowi i całemu PO. Uważam, że przyszłość polityczna na szczeblach samorządu należy do lokalnych ugrupowań i ludzi chcących zmian.
      • lswaczyna Re: Orędzie Donalda 29.11.10, 21:27
        To jest rozsądne rozwiązanie
        www.dziennikzachodni.pl/opinie/338315,w-etnicznym-getcie-miedzy-swoimi,id,t.html
        To co proponuje Pani Dziedic wcale nie musu się udać.
      • waple Re: Orędzie Donalda 29.11.10, 21:36
        Tak,już wybrałem.Brudna kampania,to mało powiedziane.Wszystkie chwyty dozwolone.Ale można zauważyć,że ze strony obecnego prezydenta to już desperacja.Szkoływciągnięte,kościoły {kler},dzieci,no i te 42 tys. na kampanię.To co się dzieje w Rudzie Śląskiej nie ma już określenia.A wygra ten ,co mu to jest w gwiazdach pisane.A rudzkiemu forum życzę szybkiego powrotu do normalności.
        • zoro333 Re: Orędzie Donalda 30.11.10, 07:58
          Powróci, tylko jakie będzie jego zadanie. mam nadzieję, że te same. Społeczna kontrola władzy niezależnie od tego kto prezydentem zostanie. Wierzę, że jak zostanie Pani Dziedzic będzie mniej agresji a opinie forumowiczów będą brane pod uwagę jak mieszkańców miasta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka